جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوشا شيراز و طعم اين غذايش!
-(5 Body) 
خوشا شيراز و طعم اين غذايش!
Visitor 479
Category: دنياي فن آوري
كلم‌پلوي شيرازي از توليد تا مصرف
در اين مقاله سري به معروف ترين غذاي شهر شيراز مي زنيم؛ شهر حافظ و سعدي، با مردمي كه به ميهمان‌نوازي شهره‌اند. وقتي صحبت از غذاهاي اين شهر مي‌شود، كلم‌پلوي شيرازي، اولين گزينه‌اي‌ است كه به خاطر بيشتر ايراني‌ها مي‌آيد. اما مردم اين منطقه عادت‌هاي غذايي خاصي دارند كه در «سفره ايراني» اين هفته به برخي از آنها اشاره خواهيم كرد.
عـادات‌ غـذايـي شيرازي‌ها
بسياري از شيرازي‌ها در وعده صبحانه‌شان آشي شبيه به آش شله قلمكار مي‌خورند. ماست و خرما همواره سر سفره غذايشان موجود است و ليموترش را به صورت تازه مصرف مي‌كنند، نه آبليموي آماده. شيرازي‌ها معمولا در عصرانه‌شان كاهو و ترشي مي‌خورند؛ به اين شكل كه به جاي سكنجبين، برگ‌هاي كاهو را در آب ترشي مي‌زنند و ميل مي‌كنند. جالب است بدانيد که غذاي تشريفاتي اين شهر مرصع‌پلو است كه هم‌خانواده شيرين‌پلو است. نكته جالب درباره شيرازي‌ها آن است كه به پيك‌نيك رفتن و غذا خوردن در دل طبيعت علاقه بسياري دارند و در فرصت‌هاي مختلفي غذايشان را بيرون از منزل ميل مي‌كنند.

مـواد لازم (براي4 نفر)

برنج

4

ليوان

960

كيلوكالري

كلم قمري خرد شده

4

ليوان

100

كيلوكالري

گوشت چرخ كرده

240

گرم

440

كيلوكالري

سبزي پلو (شويد، جعفري، تره، گشنيز،‌ ترخون و مرزه)

4

ليوان

100

كيلوكالري

آرد نخودچي

6

قاشق غذاخوري

160

كيلوكالري

پياز خرد شده

1

ليوان

50

كيلوكالري

روغن كانولا

4

قاشق غذاخوري

360

كيلوكالري

گرد ليمو

2

قاشق غذاخوري

0

كيلوكالري

نمك، زردچوبه، فلفل سياه و زعفران

 

به‌ميزان دلخواه

0

كيلوكالري

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image