جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اينجا اراک است و کبابش آب دارد
-(7 Body) 
اينجا اراک است و کبابش آب دارد
Visitor 257
Category: دنياي فن آوري
وقتي صحبت از غذاهاي سريع و آسان مي‌شود، كباب ‌تابه‌اي يكي از اولين گزينه‌هايي است که به ذهن مي‌آيد؛ غذايي كه معمولا همه از خوردنش لذت مي‌برند. ولي آيا مي‌دانيد در اراك، كباب ‌تابه‌اي را چطور تهيه مي‌كنند؟
مي‌دانيد اراکي‌ها به كباب ‌تابه‌اي مخصوص‌‌شان چه مي‌گويند؟ آنها به اين غذا مي‌گويند «تهتالي» يا «كباب آبي»؛ زيرا اين غذا را آب‌دار سرو مي‌کنند.

عادات‌ غذايي اراكي‌ها
 

خيلي از اراکي‌ها شيره انگور را به صورت شربت درمي آورند و در كنار غذايشان به عنوان نوشيدني ميل مي‌كنند. بيشتر آنها به ماست و دوغ، ‌بيش از مواد غذايي ديگر علاقه دارند. اراكي‌ها در آش‌هايشان، به خصوص در فصل زمستان، از گلوله‌هاي مخصوصي كه از گندم جوشيده‌شده در دوغ تهيه شده، استفاده مي‌كنند؛ به اين ترتيب كه گندم را آنقدر در دوغ مي‌جوشانند تا آب آن كاملا تمام شود و سپس آن را له مي‌کنند به شکل گلوله درمي‌آورند و خشك مي‌كنند و در تهيه آش‌هايشان، به خصوص ترخنه‌دوغ، مورد استفاده قرار مي‌دهند.

مـواد لازم (براي4 نفر)


گوشت چرخ‌كرده

400

گرم

660

كيلوكالري

گوجه‌فرنگي رنده‌شده

2

ليوان

50

كيلوكالري

پياز بزرگ

1

عدد

25

كيلوكالري

سيب‌زميني

4

عدد

320

كيلوكالري

نمك، فلفل سياه و زردچوبه

 

به‌ميزان دلخواه

0

كيلوكالري

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image