جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلو مخصوص اندونزي
-(2 Body) 
پلو مخصوص اندونزي
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج: 750 گرم
ميگو تاره: 500 گرم
گوشت سينه مرغ بدون پوست: 400 گرم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
تره فرنگي خام: 200 گرم
سير: 50 گرم
زنجبيل: 1 قاشق مربا خوري
چاشني هندي : 1 قاشق مربا خوري
روغن: 200 گرم
فلفل: قدري
نمک : قدري

طرز تهيه:

برنج را به طريق کته ساده طبخ مي‌نمائيم ميگو را تميز کرده در آب جوشيده يکي دو جوش مي‌دهيم بعد تره فرنگي و سير را خرد مي‌نمائيم با دو قاشق روغن کمي سرخ مي‌کنيم و مرغ و ميگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگي، زنجبيل، جوز هندي و کمي نمک و فلفل با يک ليوان آب مرغ داخل اين مواد مي‌ريزيم مي‌گذاريم چند جوش بزند و آب آن کشيده شود بعد وسط کته را باز کرده اين مواد را داخل آن مي‌ريزيم و روي آن را با برنج مي‌پوشانيم، مي‌گذاريم که کته دم بکشد.
نکته: در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.

? طرز دم کردن کته ساده:

به ازاي هر يک کيلو برنج دو کيلو آب و کمي نمک نرم، بار کرده زيرش را آتش مي‌کنيم، همينکه آب جوش امد با احتياط کفگير را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود، کمي ديگر آب در آن مي‌ريزيم براي کته آب بيشتري نياز است تا برنج قدري نرم‌تر به‌عمل آيد. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را به شکل مخروط بالا مي‌آوريم بعد به نسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن (در حدود 75 گرم) روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را مي‌گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي‌نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار مي‌دهيم و حرارت را 350 درجه مي‌کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي‌کنيم نيم ساعت ديگر مي‌گذاريم برنج دم بکشد. براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد (مثل چلو کباب) يکساعت وقت کافي است و در صورتي‌که بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يک‌ساعت و نيم وقت لازم مي‌باشد.
براي اينکه ته ديگ پلو به آساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ به آساني جدا شود. در صورتي‌که پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضي‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم کني بگذارند ولي چلوئي که در فر دم کنيم و يا روي آن را آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده‌تر مي‌شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اين‌صورت ته ديگ پلو بهتر مي‌شود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image