مواد لازم :
برنج : 1000 گرم
گوشت بره : 1500 گرم
هويج : 1500 گرم
شکر : 200 گرم
زعفران : 1 قاشق مربا خوري
? طرز تهيه:
برنج را خيس ميکنيم هويج را پوست ميکنيم از رنده درشت يا ماشين مخصوص رد ميکنيم، که به شکل خلال نازک بشود. بعد هويج را با نصف از روغن کمي سرخ ميکنيم و شکر را در يک ليوان آبجوش حل ميکنيم داخل هويج ميريزيم ميگذاريم يکي دو جوش بزند گوشت بره را ميپزيم استخوانهاي آن را ميگيريم و آب گوشت را که بايد در حدود نصف ليوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مخلوط ميکنيم و برنج را آبکش مينمائيم و هويج آماده شده و مرغ را لاي پلو ميگذاريم پلو را مطابق دستور دم ميکنيم و مثل شيرين پلو در ديس ميکشيم و روي ديس را با برنج زعفراني و کمي خلال پسته و بادام تزئين کنيم و کمي کره يا روغن داغ کرده روي آن بدهيم. ممکن است دو ليوان خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته با هويج مخلوط کنيم و روي پلو بريزيم در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir/ن