?مواد لازم براي 4 نفر:
ميگوي درشت=1 کيلوگرم
فلفل قرمز تند=2/1 قاشق چايخوري
فلفل سبز خرد شده=1 قاشق سوپخوري
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
زيره کوبيده نرم=1 قاشق غذاخوري
سير پوست کنده کوبيده=1 قاشق غذاخوري
گشنيز ريز خرد شده=1 قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش=3 تا 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع=3 قاشق سوپخوري
آب=1 استکان
? طرز تهيه:
فلس ميگو ها را مي گيريم؛روغن را در تابه مناسبي ريخته،ميگو را با روغن،کمي سرخ مي کنيم،به حدي که فقط صورتي شود.1 تا 2 دقيقه براي سرخ کردن آن کافي است.تمام ادويه را با آبليمو و فلفل سبز خرد کرده و سير کوبيده و 2/1 ليوان آب مخلوط مي نمائيم و روي ميگو ريخته،هم مي زنيم.حرارت را ملايم مي کنيم و مي گذاريم ميگو يکي دو جوش بزند و ادويه جذب آن بشود.بايد توجه داشت که طبخ ميگوها نبايد زياد طولاني شود،چون ميگو هرچه بيشتر پخته شود،سفت تر مي شود.بعد ميگوها را در ديس گردي به طور منظم مي چينيم و سس باقيمانده در ظرف را روي آنها مي دهيم.گشنيز خرد کرده را نيز روي آن مي پاشيم.
منبع:www.vista.ir/ن