جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مصالح پلو
-(1 Body) 
مصالح پلو
Visitor 274
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
برنج : 1000 گرم
گوشت چرخ کرده : 1000 گرم
پياز : 4 عدد
ادويه : 2 قاشق سوپخوري
زعفران : 1 قاشق مربا خوري
روغن : 200 گرم

طرز تهيه:

پلو را آبکش مي‌کنيم و در ديگ مي‌ريزيم و لابلاي آن ادويه مي‌پاشيم پلو را مانند چلوي ساده دم مي‌کنيم بعد زعفران را در کمي آبجوش حل مي‌کنيم با نصف ليوان آبگوشت يا آب 3 تا 4 قاشق سوپ خوري روغن آبکرده بعد از گرفتن عرق برنج روي سطح برنج مي‌دهيم و پلو را دم مي‌کنيم پياز را از رنده ريز رد مي‌کنيم و گوشت را با پياز رنده شده و کمي ادويه و نمک و فلفل مخلوط مي‌کنيم کمي روغن در تابه متناسبي مي‌ريزيم و از گوشت گلوله‌هائي به اندازه يک نارنگي برمي‌داريم در دست گرد مي‌کنيم و با انگشت وسط آن را سوراخ مي‌کنيم و دو طرفش را در روغن سرخ مي‌کنيم برنج را در ديگ مخلوط مي‌کنيم در ديس مي‌کشيم کمي برنج زعفراني روي آن مي‌دهيم و کمي هم کره آبکرده روي برنج مي‌دهيم و شامي‌ها را روي برنج مي‌چينيم و ممکن است به تعداد نفرات نيمرو نيز روي برنج به ترتيبي که يکي شامي و يکي نيمرو باشد قرار بدهيم، ممکن است شامي‌ها را به تعداد بعد از سرخ کردن روي برنج بچينيم و برنج را دم کنيم و موقع کشيدن آنها را برداريم و وقتي پلو را در ديس کشيديم به ترتيبي که ذکر شد روي پلو بچينيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.

? طرز دم کردن پلو ساده:

ديگ مناسبي را آب کرده مي‌گذاريم جوش بيايد در صورت تهيه پلو براي اين که برنج سفيدتر شود ممکن است يک قطعه کوچک زاج (به اندازه يک فندق) را کوبيده در آب برنج بريزيم و يا نصف شيشه ماست را به‌تدريج بعد از ريختن برنج داخل ظرف بريزيم‌، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالي مي‌کنيم و برنج را در آب جوش مي‌ريزيم يکي دو بار آهسته به‌هم مي‌زنيم مي‌گذاريم برنج جوش بيايد و مغز برنج کمي نرم شود به‌طوري که وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشيدن برنج گاهي کف آن را مي‌گيريم و براي اينکه برنج شفاف‌تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشيدن داخل برنج بريزيم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبي باشد مي‌ريزيم مقداري آب نيم گرم روي سطل مي‌دهيم که ليزي و شوري برنج گرفته شود بعد به نسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن (در حدود 75 گرم) ته ديگ مي‌ريزيم نصف ليوان آب نيز اضافه مي‌کنيم ديگ را مي‌گذاريم روي آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در ديگ مي‌ريزيم و اطرافش را به شکل مخروط بالا مي‌آوريم و در ظرف را مي‌گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي‌نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن (در حدود 75 گرم) و نصف ليوان آب را داغ کرده روي سطح برنج مي‌دهيم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار مي‌دهيم و حرارت را 350 درجه مي‌کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد.
براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد (مثل چلوکباب) يکساعت وقت کافي است و در صورتي‌که بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يک‌ساعت و نيم وقت لازم مي‌باشد. براي اينکه ته ديگ پلو به آساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون برداشتن در آن) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ به آساني جدا شود.
در صورتي‌که پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضي‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم کني بگذارند ولي چلوئي که در فر دم کنيم و يا روي آن را آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده‌تر مي‌شود ممکن است نصف ليوان ماست و کمي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اين‌صورت ته ديگ پلو بهتر مي‌شود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image