? مواد لازم:
? پرتقال: يک عدد
? سس سويا: 2 قاشق چايخوري
? عسل: 2 قاشق چايخوري
? سرکه سفيد: 2 قاشق چايخوري
? ادويه (زيره، تخم گشنيز، فلفل قرمز، زنجبيل، فلفل): يک قاشق چايخوري
? ميگو: 700 گرم
? پيازچه براي تزئين: به ميزان دلخواه.
? طرز تهيه:
با يک پوست کن يا چاقوي تيز پوست يک پرتقال را با دقت بگيريد؛ توجه کنيد قسمت سفيد پرتقال را جدا نکنيد. سپس به صورت خلالهاي باريک برش دهيد و آب پرتقال را بگيريد و کنار بگذاريد و در يک قابلمه آب در حال جوش به مدت 2 دقيقه خلال پرتقال را بجوشانيد و سپس با آب سرد آبکش کنيد. در يک ماهيتابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سويا و ادويهها و خلال پرتقالها را به مدت دو تا سه دقيقه بجوشانيد (با حرارت کم) سپس بگذاريد خنک شود. ميگوها را پس از خنک شدن به مدت يک ساعت داخل سس به دست آمده بگذاريد تا مزهدار شود. روغن را در يک ماهيتابه گرم کرده و ميگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ و با پيازچه سرو کنيد. براي پرهيز از سفت شدن ميگوها بايد آنها را سريع سرخ کرد و هنگامي که رنگشان سرخ شد و تاب برداشتند آنها را از روي حرارت برداريد.
منبع:www.vista.ir/ن