مدت زمان آمادهسازي مواد براي تهيه اين سوپ 10 دقيقه و زمان لازم براي پخت آن هم 20 دقيقه است.
? مواد لازم براي 4 نفر:
- 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
- 2 ساقه تره فرنگي (باريک حلقه حلقه و خرد شود)
- 2 عدد کدو سبز (ريز خرد شود)
- 2 حبه سير (ريز خرد شود)
- يک کيلوگرم گوجهفرنگي (خرد شود)
- يک عدد برگبو
- يک قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
- سه چهارم پيمانه آب مرغ
- 400 گرم نخود آشي (پخته يا کنسروي)
- 225 گرم اسفناج (خرد شود)
- 25 گرم پنير پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
? طرز تهيه:
1. قابلمه نچسبي آماده کنيد و روغن زيتون را در آن داغ کنيد؛ سپس تره فرنگي و کدوي خردشده را به روغن اضافه کنيد و روي شعله متوسط اجاق گاز به مدت 5 دقيقه حرارت دهيد. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد تا تفت داده شود.
2.سير، گوجهفرنگي خردشده، ربگوجهفرنگي، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زيادتر کنيد تا آب مرغ به جوش آيد؛ سپس دوباره شعله را کم کنيد و 5 دقيقه ديگر حرارت دهيد. در طول اين مدت همزدن را از ياد نبريد.
3. اسفناج خردشده را به مواد بيفزاييد و دوباره شعله اجاقگاز را زياد کنيد تا در آب مرغ به مدت 2 دقيقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سياه، سوپ را مزهدار کنيد.
4. در پايان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ريختن پنير پارمسان روي سوپ، آن را سرو کنيد. پنير در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپديد ميشود.
منبع:www.vista.ir/ن