جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميگو با خمير مخصوص به سبک ژاپني
-(7 Body) 
ميگو با خمير مخصوص به سبک ژاپني
Visitor 346
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم براي خمير:
? آرد گندم 250 گرم(2 پيمانه)
? تخم مرغ درشت 1 عدد
? ماست غليظ 1 پيمانه
? شکر 2/1 قاشق سوپخوري
? جوش شيرين 2/1 قاشق مرباخوري
? پکينگ پادر 1 قاشق مرباخوري
? روغن آب کرده 2 قاشق سوپخوري

? طرز تهيه:

ماست و شکر و کمي نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم مي زنيم.جوش شيرين و پکينگ پادر و ماست را داخل اين مايه ريخته،هم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط و يکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مايه مي ريزيم و هم مي زنيم تا مايه به صورت خمير لطيفي که بدست نچسبد در بيايد؛در صورتيکه چسبندگي پيدا کرد کمي آرد اضافه مي نماييم و خمير را خوب مالش مي دهيم. خمير بايد کاملا صاف و يکنواخت و لطيف بشود؛روي آن را مي پوشانيم که 2 تا 3 ساعت بماند.فلس ميگو درشت را مي گيريم؛پشتش را با کارد تيزي چاک مي دهيم و روده آن را خارج مي کنيم. دقت مي نماييم دم ميگو قطع نشود. خمير را به 2 تا 3 قسمت تقسيم مي کنيم.کمي آرد روي ميز مي ريزيم و هر قسمت از خمير را با نورد باز مي کنيم تا به شکل ورقه نازک در بيايد. با دهانه استکان دايره هاي کوچکي از خمير برمي داريم و سر ميگو را وسط دايره خمير مي گذاريم و اطرافش را به طرف دم جمع مي نماييم و فشار مي دهيم تا ميگو کاملا در خمير پوشيده شود و دم آن بيرون بماند. دور دم را فشار مي دهيم که خمير باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام ميگو ها را بدين شکل آماده مي کنيم. روغن مايع فراوان را در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا داغ شود ولي دود نکند. يک رديف از ميگوهاي آماده شده را در روغن مي اندازيم؛گاهي زير و رو مي کنيم تا اطراف آن کاملا طلايي شده پف کند. سپس با کفگير آنها را از روغن خارج نموده، در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود و داغ از آن استفاده مي کنيم. در صورتيکه ميگوها را قبلا سرخ کرده ايم،براي آنکه گرم شود 2 تا 3 دقيقه ظرف ميگو را در فر ملايم روي پنجره قرار مي دهيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image