? مواد لازم براي خمير:
? آرد گندم 250 گرم(2 پيمانه)
? تخم مرغ درشت 1 عدد
? ماست غليظ 1 پيمانه
? شکر 2/1 قاشق سوپخوري
? جوش شيرين 2/1 قاشق مرباخوري
? پکينگ پادر 1 قاشق مرباخوري
? روغن آب کرده 2 قاشق سوپخوري
? طرز تهيه:
ماست و شکر و کمي نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم مي زنيم.جوش شيرين و پکينگ پادر و ماست را داخل اين مايه ريخته،هم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط و يکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مايه مي ريزيم و هم مي زنيم تا مايه به صورت خمير لطيفي که بدست نچسبد در بيايد؛در صورتيکه چسبندگي پيدا کرد کمي آرد اضافه مي نماييم و خمير را خوب مالش مي دهيم. خمير بايد کاملا صاف و يکنواخت و لطيف بشود؛روي آن را مي پوشانيم که 2 تا 3 ساعت بماند.فلس ميگو درشت را مي گيريم؛پشتش را با کارد تيزي چاک مي دهيم و روده آن را خارج مي کنيم. دقت مي نماييم دم ميگو قطع نشود. خمير را به 2 تا 3 قسمت تقسيم مي کنيم.کمي آرد روي ميز مي ريزيم و هر قسمت از خمير را با نورد باز مي کنيم تا به شکل ورقه نازک در بيايد. با دهانه استکان دايره هاي کوچکي از خمير برمي داريم و سر ميگو را وسط دايره خمير مي گذاريم و اطرافش را به طرف دم جمع مي نماييم و فشار مي دهيم تا ميگو کاملا در خمير پوشيده شود و دم آن بيرون بماند. دور دم را فشار مي دهيم که خمير باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام ميگو ها را بدين شکل آماده مي کنيم. روغن مايع فراوان را در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا داغ شود ولي دود نکند. يک رديف از ميگوهاي آماده شده را در روغن مي اندازيم؛گاهي زير و رو مي کنيم تا اطراف آن کاملا طلايي شده پف کند. سپس با کفگير آنها را از روغن خارج نموده، در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود و داغ از آن استفاده مي کنيم. در صورتيکه ميگوها را قبلا سرخ کرده ايم،براي آنکه گرم شود 2 تا 3 دقيقه ظرف ميگو را در فر ملايم روي پنجره قرار مي دهيم.
منبع:www.vista.ir/ن