? مواد لازم براي 4 نفر:
2 قاشق سوپخوري روغن
يک عدد پياز (خرد شود)
2 ساقه کرفس (خرد شود)
2 حبه سير (خرد شود)
يک قاشق چايخوري فلفل قرمز
2 عدد برگ بو
يک قاشق چايخوري پودر ارگانو يا آويشن
4 عدد گوجه فرنگي (ريز خرد شود)
3 پيمانه آب مرغ
يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
يک و يکدوم پيمانه برنج
225 گرم فيله ماهي سفيد (به تکههاي متوسط خرد شود)
130 گرم ميگوي ريز
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
4 عدد پيازچه و 4 عدد ميگوي درشت براي تزئين
? طرز تهيه:
1. تابه کوچکي آماده کرده و پس از ريختن روغن داخل آن و قراردادن روي شعله اجاقگاز، پياز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنيد. سپس مواد سرخشده را به قابلمه متوسطي منتقل کرده و سير، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگي، رب گوجهفرنگي و آب مرغ را به آن اضافه کنيد. در ظرف را بگذاريد و به مدت نيم ساعت آن را روي اجاقگاز حرارت دهيد.
2. پس از طي اين مدت، برنج را همراه نمک و فلفل سياه در قابلمه ريخته و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا برنج نيمپز شود.
3. در اين فاصله در تابه کوچکي، کمي روغن ريخته و فيله ماهي سفيد را در آن تفت دهيد.
4. ميگوها را نيز در قابلمه کوچکي حاوي آب بريزيد و همراه کمي نمک بپزيد.
5.تکههاي ماهي را با ميگوي پختهشده روي برنج ريخته و در قابلمه را بگذاريد تا برنج کاملا پخته و آب اضافي آن نيز از بين برود.
نکته:
1) براي دمکشيدن برنج قراردادن دمکني را روي در قابلمه فراموش نکنيد.
نکته:
2) باتوجه به اينکه برنج اين غذا در اصل به حالت دان سرو ميشود، براي جلوگيري ازبههمچسبيدن برنج، پيش از قرار دادن دمکني، يک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir/ن