جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکاتي براي اسپاگتي يا ماکاروني
-(1 Body) 
نکاتي براي اسپاگتي يا ماکاروني
Visitor 258
Category: دنياي فن آوري
علاقه : قدري
اسپاگتي : قدري
ماکاروني : قدري

? طرز تهيه:

ماکاروني يا اسپاگتي از غذاهاي ملي ايتاليائي‌ها و مانند برنج در ايران غذاي روزانه اغلب خانوادهاي آن کشور است همان‌طور که در طبخ برنج دقت کافي لازم است تا نتيجه مطلوب به‌دست آيد براي طبخ ماکاروني نيز بايد دقت نمود که بعد از طبخ خرد نشود و نرم و لطيف و بدون چسبندگي تهيه گردد.
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب مي‌کنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب مي‌ريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن مي‌ريزيم و يک دو قاشق روغن در آن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش مي‌ريزيم و مقداري آب نيم گرم بر روي آن مي‌دهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتي‌که بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد مي‌ريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
اسپاگتي يا ماکاروني را ممکن است با انواع سس و پنير رنده شده بدون گوشت مصرف نمود.
با انواع ماکاروني مي‌توان پنير مصرف کنيم و معمولاً پنيري که به مصرف ماکاروني مي‌رسد، هلندي يا گروير رنده شده است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image