? مواد لازم براي 2 نفر:
جوجه به وزن 750 گرم تا يک کيلو=يک عدد
روغن زيتون=2 قاشق سوپخوري
آبليمو=2 قاشق سوپخوري
آب پياز رنده شده=1 تا 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=کمي
زعفران حل شده در آبجوش=کمي
? طرز تهيه:
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهاي درشت آنرا مي گيريم. روغن زيتون،آبليمو،آب پياز،نمک و فلفل و زعفران را مخلوط کرده جوجه را در اين سس مي خوابانيم و قطعات گوشت را به سيخهاي کوچک (بطول 25 تا 30 سانتيمتر) مي کشيم. تا به چدني را مي گذاريم داغ شود و سيخهاي کباب را يکي يکي در تابه قرار مي دهيم.هر طرف سيخ که برشته شد آنرا برگردانده سيخ ديگري را مي گذاريم تا تمام کباب ها آماده شود. سيخ ها را در ديس قرار مي دهيم کمي کره روي آن مي گذاريم يا با سس پياز و گوجه فرنگي مصرف مي نماييم.
منبع: www.vista.ir