? مواد لازم :
گوشت چرخ کرده
پياز 1 عدد
سير 1عدد
تلخون چند شاخه
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
? طرز تهيه :
اول يه دونه پياز و يه حبه سير و چند شاخه تلخونو با هم ريختم توي آسياب و کاملا خردشون کردم. بعد با گوشتم و نمک و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم. بعد به اندازه گردوهاي بزرگ از گوشتم جدا کردم و زدم سر سيخهاي چوبي و خواباندم ته ظرف. البته من يه سرخ کن تفال دارم که چند کار انجام مي ده. سرخ کن و پلوپز و بخار پزه. که ماهيتابه سرخ کنش از جنس چدنه. خيلي چيز خوبيه. هم جنسش و هم شيارهاي روي سطحش مانع مي شه که چيزي بهش بچسبه. شما مي تونيد کف ماهيتابه هاي تفلون يا چدن بذاريد. با حرارت کم بايد بگذاريد تا کاملا مغز پخت بشه. و مرتب برشون گردونيد تا کاملا سرخ بشن. مي تونيد حتي سر سيخ هم نزنيد و مثل شامي همينطوري سرخشون کنيد. البته يادتون باشه که در ظرفتونو بذاريد و تا کبابتون خودشو کاملا نگرفته برش نگردونيد. درست کنيد تا ببينيد چه بويي داره.
منبع: www.vista.ir
ae