مواد لازم:
گوشت فيله گوساله:700 گرم
پياز:4 عدد
فلفل دلمهاي سبز:2 عدد
گوجه فرنگي:2 عدد
قارچ درشت:4 عدد
رب گوجه:4 قاشق سوپخوري
روغن مايع:مقداري
نمك و فلفل:به ميزان لازم
دستور تهيه:
2 عدد از پيازها را با رنده ريز كرده و در تنظيف ريخته و فشار ميدهيم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات يكدست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پياز خوابانده، آنگاه 2 عدد پياز ديگر، فلفل دلمهاي و گوجه فرنگي را مطابق تصوير به قطعات يكدست برش داده و قارچ را نيز از وسط دو نيم كرده، قسمت بالاي فر را روي آخرين درجه روشن كرده و برشهاي گوشت، پياز، فلفل، گوجه فرنگي و قارچ را به ترتيب به چوب كباب چوبي كشيده، كف سيني فر را با روغن مايع چرب نموده، كبابها را در سيني قرار داده و در پنجره بالاي فر ميگذاريم تا يك طرف كباب بپزد.بعد آن را برگردانده و طرف ديگر را ميپزيم.كمي نمك و فلفل روي كباب ميپاشيم و رب گوجه فرنگي و كمي نمك و فلفل را در مقداري روغن مايع تفت داده و اندكي آب به آن اضافه كرده و ميگذاريم چند جوش بزند، سپس اين مايع را در اواخر پخت كباب روي آن ريخته و بعد از 2 دقيقه از فر بيرون ميآوريم.
منبع: www.vista.ir