جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
يك لقمه براي تو !
-(2 Body) 
يك لقمه براي تو !
Visitor 382
Category: دنياي فن آوري

سؤال هاي شايع درباره غذا دادن به كودك
 

وقتي تصميم مي گيريد پوره، سبزيجات پخته، انواع كمپوت، ميوه هاي له شده و ديگر غذاها را به وعده هاي غذايي كودك خود وارد كنيد، غذا دادن به او كمي برايتان دشوار خواهد شد، چون او معمولا قاشق يا لقمه اي را كه به او مي دهيد، پس مي زند ؛ اما ما پيشنهاد هايي براي شما داريم.

از چه سني به او غذاي جامد بدهم؟
 

از هشت ماهگي به بعد، شما مي توانيد غذاهايي را كه پوره شده اند، به او بدهيد. کم کم شروع کنيد موزي را که به خوبي نرم کرده ايد يا پوره سيب زميني به او بدهيد. از يك سالگي به بعد، او مي تواند غذها را به صورت لقمه هاي كوچك بخورد؛ به عنوان مثال يك تك كوچك ماهي، تكه اي سيب يا گوشت بسيار نرم، اما دقت داشته باشيد كه اين مواد غذايي را بايد با صبر و حوصله به او بدهيد و مواظب باشيد آن ها را به درستي قورت بدهد.

چرا غذايش را پس مي زند ؟
 

فرضيه اول : هنوز تمام دندان هايش درنيامده است. به طور طبيعي، تا قبل از دوسالگي دندان هاي او كامل در نمي آيد. البته در نوزادان مختلف اين مسئله متفاوت است و بستگي به رشد نوزاد دارد. به هر حال فراموش نكنيد که براي غذا دادن به او بايد از قاشق مخصوص استفاده كنيد تا او را آزار ندهد، به خصوص اگر دندان هايش كامل در نيامده باشد.
فرضيه دوم: عمل جويدن برايش سخت است. معمولا بين هشت ماهگي تا دو سالگي، نوزاد عمل جويدن را مي آموزد، اما گاهي وقت ها جويدن و قورت دادن يا حتي هضم غذا، برايش دشوار است.
فرضيه سوم : او از اين كه طعم هاي متفاوت را با هم مخلوط مي كنيد، خوشش نمي آيد. بعضي وقت ها او با لقمه كردن غذا مشكل ندارد، بلكه ناراحتي اش از تركيب چند ماده غذايي مختلف است گاهي پيش مي آيد بعضي از كودكان از اين كه شير بخورند و بعد از آن پوره سبزيجات را به عنوان غذا به آن ها بدهند، خوششان نمي آيد. اين موضوع شايعي بين نوزادها نيست، اما گاهي وقت ها ديده مي شود.

چند راه كار
 

1. لقمه هاي متفاوت در طعم هاي گوناگون را به كودك بدهيد. به او شير بدهيد و سپس با قاشق، پوره به او بدهيد، حوصله داشته باشيد و مواظب باشيد قاشق به فك و دندان هايي كه تازه در آوره است، برخورد نكند. پس از آن مي توانيد به او كم كم گوشت، ماهي، مرغ يا حتي ميوه هم بدهيد. سعي كنيد تفاوت طعم ها را كم كم به او نشان دهيد.
2. بگذاريد با انگشتانش غذا بخورد. اگر دوست دارد با انگشت هايش غذايي را كه آماده كرده ايد، كشف كند، مانع او نشويد. هم چنين اگرازقاشق خوشش نمي آيد، مي توانيد با دست به او غذا بدهيد.
3. اگر از غذا خوردن امتناع كرد، سعي كنيد عصباني نشويد و او را مجبور به اين كار نكنيد. شما مي توانيد چند روز ديگر يا در زمان مشخص غذا خوردن يا در وقت هاي ديگر، دوباره سعي كنيد به او غذا بدهيد ؛ اما اين بار سعي كنيد از پوره غذاهايي كه ممكن است او طعم آن ها را دوست داشته باشد، استفاده كنيد. بيش تر نوزادها طعم موز، هلو و توت فرنگي را دوست دارند.
منبع: نشريه تخصي کودکياري شهرزاد، شماره 13
ae
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image