جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


پياز ترشي
-(3 Body) 
پياز ترشي
Visitor 401
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پياز : 2000 گرم
نعناع : 1000 گرم
سير : 500 گرم
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري

پياز ترشي

طرز تهيه:
نعناع را به‌دقت تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و خشک مي‌کنيم. بعد سير را پوست مي‌کنيم و با نعناع از چرخ رد مي‌کنيم، سپس شيشه مناسبي را انتخاب مي‌نمائيم و يکي دو رديف پياز و مقداري سير و نعناع چرخ کرده و کمي نمک روي آن مي‌ريزيم و باز مقداري پياز و بعد نعناع و سير کمي نمک مي‌ريزيم و به همين ترتيب شيشه را پر مي‌کنيم و بعد روي مواد مزبور را سرکه مي‌ريزيم به‌طوري که روي پيازها را سرکه بگيرد و شيشه از سرکه پر شود، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image