جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پياز ترشي
-(3 Body) 
پياز ترشي
Visitor 400
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پياز : 2000 گرم
نعناع : 1000 گرم
سير : 500 گرم
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري

پياز ترشي

طرز تهيه:
نعناع را به‌دقت تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و خشک مي‌کنيم. بعد سير را پوست مي‌کنيم و با نعناع از چرخ رد مي‌کنيم، سپس شيشه مناسبي را انتخاب مي‌نمائيم و يکي دو رديف پياز و مقداري سير و نعناع چرخ کرده و کمي نمک روي آن مي‌ريزيم و باز مقداري پياز و بعد نعناع و سير کمي نمک مي‌ريزيم و به همين ترتيب شيشه را پر مي‌کنيم و بعد روي مواد مزبور را سرکه مي‌ريزيم به‌طوري که روي پيازها را سرکه بگيرد و شيشه از سرکه پر شود، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image