? مواد لازم:
? گوشت: نيم كيلو
? گوجهفرنگي: يك كيلو
? آلو: 250 گرم
? پياز: 750 گرم
? روغن: 300 گرم
? سيبزميني: نيمكيلو
? بادمجان: نيم كيلو
? نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
? طرز تهيه:
پيازها را پوست كنده و آنها را حلقهحلقه كنيد.گوشتها را قطعهقطعه كرده و كنار بگذاريد.نصف روغن را در ظرفي ريخته يك رديف پياز وگوشت در ظرف بچينيد به همين ترتيب اين كار راادامه دهيد تا تمام گوشتها تمام شود. آلو راشسته و روي گوشت و پياز بچينيد. نصف ليوان آبو مقداري نمك به آن اضافه كنيد و با حرارتملايم به مدت يك ساعت بپزيد، در فاصله اينيك ساعت بادمجانها را پوست كنده وحلقهحلقه كنيد و در آب جوش به مدت 8 تا 10دقيقه بپزيد. سپس گوجه فرنگيها را در آبجوش قرار دهيد و آنها را هم پس از حلقهحلقهكردن كنار بگذاريد. سيبزمينيها را هم به همينروش حلقهحلقه كنيد و سپس سيبزميني،بادمجان و گوجهفرنگي را روي گوشت و پياز قراردهيد. زردچوبه و بقيه روغن را كه نگه داشتهبوديد، با كمي نمك و فلفل و نصف ليوان آبروي مواد بريزيد و به مدت 45 تا 50 دقيقه رويحرارت ملايم بگذاريد و بپزيد.
منبع: www.vista.ir
ae