جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غذاي شب‌هاي عروسي
-(1 Body) 
غذاي شب‌هاي عروسي
Visitor 390
Category: دنياي فن آوري
شيرين ‌پلو معمولا غذايي است که براي جشن‌ها استفاده مي‌شود اين غذا را بر سر ميز عروسي‌ها و تولدها و مي‌گذارند تا مهمان‌ها کام خود را در اين شادي شيرين کنند.شما هم مي‌توانيد در منزل خود اين غذا را درست کنيد و خانواده‌تان را به جشن ببريد.

? مواد اوليه:
 

کره 30 گرم
خلال پوست پرتقال 200 گرم
خلال پسته 100 گرم
هويج خلال شده 350 گرم
زعفران يک قاشق چايخوري
آب 200 ميلي‌ليتر
خلال بادام 100 گرم
سينه مرغ 700 گرم
نمک يک قاشق چايخوري
برنج 4 پيمانه
شکر 200 گرم

متن

? طرز تهيه:
 

کره را حرارت داده و خلال‌هاي هويج را 5 دقيقه در کره تفت دهيد. سپس زعفران را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر نيز تفت دهيد و در آخر آب را اضافه کرده و 15 دقيقه حرارت دهيد. خلال‌هاي پوست پرتقال را به مقداري آب اضافه کرده و 10 دقيقه بجوشانيد. اين کار را 4ـ3 مرتبه تکرار کنيد و هر بار آب را عوض کنيد. خلال‌هاي شيرين شده پوست پرتقال را همراه با خلال‌هاي پسته و بادام به هويج اضافه کنيد و 2 دقيقه تفت دهيد. سپس زعفران را اضافه و خوب مخلوط کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد. کره را در ظرف ديگري آب کرده و سينه مرغ استخوان گرفته شده را در کره همراه با نمک و زعفران تفت دهيد. برنج از قبل خيسانده شده را آبکش کرده و در يک قابلمه بريزيد. قابلمه را با دم‌کن بپوشانيد و 30 دقيقه حرارت دهيد. برنج و مايه شيرين پلو را در ظرف اصلي بپوشانيد و 30 دقيقه حرارت دهيد. برنج و مايه شيرين پلو را در ظرف اصلي لايه‌لايه بکشيد و در هر لايه شکر بپاشيد. تکه‌هاي مرغ را روي برنج در ظرف اصلي قرار دهيد. برنج را با مقداري از مخلوط تهيه شده تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir

منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image