? مواد لازم:
گوشت نيم کيلو
عدس پاک کرده نيم کيلو
کلم قمري يا کلم سر سه عدد
پياز، ليمو عماني، ادويه
( گوشت يخني بايد چرب و اگر دم سينه باشد بهتر است )
? طرز تهيه:
پوست کلم را جدا کرده آنها را قاچ مي کنند و گوشت و عدس و کلم را در قابلمه ريخته، پياز خرد کرده و زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده، آب به آن اضافه کرده، روي آتش مي گذارند تا پخته شود. قبل از پخت کامل چند عدد ليمو عماني را سوراخ کرده به محتويات ظرف اضافه مي کنند ( يخني نخود ليمو عماني لازم ندارد ) وقتي خوراک پخته شد آب آن را جهت تريد کنار گذاشته، آب ليمو عماني ها را روي آن مي فشارند. بقيه مواد را که شامل گوشت از استخوان جدا شده، عدس و کلم است کوبيده و مصرف مي کنند.
منبع: www.vista.ir