فصل پاييز، زمان ترشي انداختن است.
چاشني تمام سفرههاي زمستاني هم ترشيهايي است که به شکلهاي مختلف مطابق با سليقه خانم خانه تهيه شده است. بوي ترشي، بوي خوب خانه مادربزرگهاست و خاطره هياهويي که در حياط قديمي خانه شان براي درست کردن ترشي به راه ميافتاد. هرچند که حالا مراسم ترشي درستکردن در آشپزخانه کوچک آپارتمان هاي کوچک مان خلاصه شد اما باز هم شيرين است درست کردن اين چاشني ترش!
? مواد لازم:
پياز پوست کنده: 2 کيلو
نعناع: يک کيلو
(از 2 يا 3 قاشق سوپخوري نعناع خشک و نرم نيز ميتوان استفاده کرد)
سير: نيمکيلو
? طرز تهيه:
نعناع را به دقت تميز ميکنيم و ميشوييم و خشک ميکنيم. بعد سير را پوست ميکنيم و با نعناع از چرخ رد ميکنيم. سپس شيشه مناسبي را انتخاب ميکنيم و يکي دو رديف پياز و مقداري سير و نعناع چرخ کرده و کمي نمک روي آن ميريزيم و باز مقداري پياز و بعد نعناع و سير و کمي نمک ميريزيم. به همين ترتيب شيشه را پر ميکنيم و بعد روي مواد را سرکه ميريزيم، طوري که روي پيازها را سرکه بگيرد و شيشه از سرکه پر شود.
منبع: www.vista.ir /ع