جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته ‌چين گوشت و بادمجان
-(13 Body) 
ته ‌چين گوشت و بادمجان
Visitor 413
Category: دنياي فن آوري
ته‌ چين در بين غذاهاي ايراني به خاطر شکل و فرم زيبايش از جمله غذاهاي رسمي و مناسب مهماني‌هاست
البته برخلاف تصور اغلب ما که گمان مي‌کنيم تنها نوع آن، ته‌چين مرغ است، اين غذا - باتوجه به مواد داخل آن - انواع گوناگوني دارد. اين‌بار مي‌خواهيم به روش پخت ته‌چين گوشت و بادمجان بپردازيم.

? مواد لازم براي 8 نفر:
 

برنج 3 پيمانه
بادمجان يک کيلوگرم
گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
پياز يک عدد (خلالي خرد شود)
زرده تخم‌مرغ 3 عدد
ماست 4 قاشق سوپ‌خوري
زعفران ساييده شده يک قاشق چاي‌خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه يک قاشق چاي‌خوري
روغن مايع مخصوص سرخ‌کردن به مقدار کافي
کره 50 گرم

ته ‌چين گوشت و بادمجان

? طرز تهيه:
 

ابتدا بادمجان‌ها را بشوييد و پوست بکنيد. سپس به صورت حلقه‌اي ببريد و کمي نمک روي آن بپاشيد.
در تابه‌اي مقداري روغن مخصوص سرخ‌کردن بريزيد و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنيد. پس از سرخ‌شدن هر دو طرف بادمجان‌ها، آنها را به ظرف ديگري منتقل کنيد.
پياز خردشده را نيز داخل تابه ديگري سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضافه کنيد و همراه پياز کمي تفت دهيد.
پس از آن، گوشت چرخ‌کرده را همراه کمي نمک و فلفل به پيازداغ بيفزاييد. اين مخلوط را روي شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهيد و آن‌قدر هم بزنيد تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.

? نکته: براي آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذاريد.
 

از طرف ديگر، قابلمه متوسطي را تا نيمه از آب پر کنيد و پس از اضافه‌کردن کمي نمک به آن، روي حرارت اجاق‌گاز بگذاريد تا به جوش آيد.
سپس برنجي را که 3-2 ساعت پيش خيس کرده بوديد، داخل آب درحال جوش بريزيد و چند دقيقه حرارت زياد بدهيد تا همراه با آب بجوشد.
پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنيد. برنج آبکش‌شده را کنار بگذاريد.
حالا زرده‌هاي تخم‌مرغ، زعفران و ماست را در کاسه بزرگي بريزيد و خوب هم بزنيد؛ سپس برنج آبکش‌شده را به اين مواد اضافه کرده و خوب با آن مخلوط کنيد.
داخل يک تابه گرد نسوز کمي روغن بريزيد و نيمي از برنج را در آن بريزيد.
حالا بادمجان‌هاي حلقه‌شده را روي برنج بچينيد و آنها را با لايه‌اي از گوشت چرخ‌کرده سرخ‌شده بپوشانيد.
در پايان باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و با قاشق سطح آن را صاف کنيد.
پيش از دم‌کردن برنج، با انتهاي دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ايجاد کنيد و سپس کره آب شده را روي سطح برنج بريزيد، در ظرف را گذاشته و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد.
پس از گذشت حدود 15 دقيقه دم‌کني را روي تابه قرار دهيد و بگذاريد تا ته‌چين به‌طور کامل دم بکشد.
منبع: www.vista.ir
ae
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image