جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چلوکباب ترخوني
-(11 Body) 
چلوکباب ترخوني
Visitor 281
Category: دنياي فن آوري
اگر از شما بخواهند چند نمونه از اصيل‌ترين غذاهاي ايراني را نام ببريد، حتما در فهرست شما چلوکباب نيز وجود خواهد داشت؛فرقي نمي‌کند اين چلوکباب، کوبيده، برگ يا حتي کباب ديگي باشد؛ اگرچه طعم هر کدام با ديگري متفاوت است ولي به هر حال همه آنها چلوکباب است. ما نيز اين هفته مي‌خواهيم يکي از انواع کباب‌هاي ديگر را به شما آموزش دهيم که طعم‌دهنده اصلي آن به جاي زعفران، سبزي ترخون است.
ترخون به‌خاطر طعم تند و تيزي که دارد، به کباب شما عطر و مزه خاصي مي‌بخشد. پس براي ناهار پايان هفته، خودتان را آماده پخت چلوکباب ترخوني کنيد.
? مواد لازم براي 4 نفر:
- گوشت چرخ کرده، 300 گرم
- تخم مرغ، 2 عدد
- پياز، يک عدد متوسط
- زردچوبه، يک قاشق چاي‌خوري
- ترخون تازه، 300 گرم
- ماست، يک قاشق سوپ‌خوري
- نمک و فلفل به مقدار کافي
- روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

چلوکباب ترخوني

? طرز تهيه:
1 ) ابتدا ترخون را پاک کرده و برگ‌ها را از ساقه‌ها جدا کنيد. سپس برگ‌ها را بشوييد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي‌شان خارج شود. سپس آنها را خرد کنيد و کنار بگذاريد.
2 ) پياز را پوست کنده و با رنده ريز رنده کنيد.
3)گوشت چرخ‌کرده را در يک کاسه متوسط بريزيد. سپس پياز رنده‌شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنيد (از هرکدام يک قاشق چاي‌خوري سرخالي کافي است).
حالا گوشت را با قاشق مخلوط کنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به اين مخلوط گوشتي اضافه کنيد.
4)در اين مرحله بهتر است از دست‌تان استفاده کنيد؛ پس ابتدا آن را خوب شسته و سپس شروع به ورزدادن گوشت با دست کنيد. در اين حين، ماست و ترخون خردشده را نيز اضافه کرده و به ورزدادن ادامه دهيد.
نکته 1) توجه داشته باشيد بعد از اضافه‌کردن تخم‌مرغ‌ها، مايه گوشتي نبايد خيلي شل باشد. درصورتي که شل بود، مي‌توانيد مقداري گوشت به آن اضافه کنيد يا اينکه اگر تخم‌مرغ‌هاي انتخابي خيلي بزرگ بودند، به جاي 2 تخم‌مرغ از يک تخم‌مرغ استفاده کنيد.
نکته 2) اضافه‌کردن ماست براي تردشدن کباب است.
5 ) بعد از اينکه مواد و گوشت خوب باهم مخلوط شدند، تابه بزرگي آماده کرده و مقداري روغن داخل آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا خوب داغ شود.
سپس هربار مقداري از گوشت را برداشته و در کف دست به شکل دايره درآوريد و در روغن قرار دهيد.
بعد از اينکه تمام سطح تابه با کباب‌ها پر شد و يک طرف آنها سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف ديگر را سرخ کنيد.
مدت زمان لازم براي پخت اين کباب، 30 الي 45 دقيقه است. اين کباب را با کته يا برنج زعفراني نوش‌جان کنيد.
?نکته: براي آنکه نه‌تنها کباب شما بلکه برنج نيز داراي طعم و عطر متفاوتي باشد، مي‌توانيد هنگام دم‌کردن برنج، کمي پودر زيره لابه‌لاي آن بپاشيد و با اين کباب ترخوني، ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image