|
پلوميگو
-(1 Body)
|
پلوميگو
Visitor
404
Category:
دنياي فن آوري
?مواد لازم: برنج: يك كيلوگرم ميگوي پاك كرده: 500 گرم سبزي معطر (گشنيز، شنبليله و شويد): 500 گرم سير: يك بوته بزرگ دارچين، فلفل، زردچوبه و ادويه: از هر كداميك قاشق چايخوري پياز: دو عدد بزرگ نمك: به ميزان لازم ?طرز تهيه: ابتدا ميگوي پاك كرده و شسته را با يك عددپياز بزرگ كه خرد كردهايم تفت ميدهيم تا آب ميگو كشيده شود. آن گاه دارچين را به ميگوي سرخ شده اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم وكنار ميگذاريم. در مرحله بعد يك عدد پياز بزرگ ديگري كهدر اختيار داريم را به همراه سبزي كه شامل گشنيزو شنبليله ميشود، ريز خرد كرده و با هم تفتشان ميدهيم. سپس به اين مواد، سير خرده شده،فلفل، زردچوبه، ادويه و ميگوي سرخ شده رااضافه ميكنيم و تمامي مواد را با هم تفتميدهيم و مقداري نمك نيز به آن اضافه ميكنيم. در اين هنگام برنج را كه از قبل خيس كردهايمرا آبكشي كرده و در قابلمه مورد نظر، يك لايه ازبرنج آبكشي كرده ريخته، مقداري هم شويد(ترجيحا خشك باشد) ميپاشيم و يك لايه ازمخلوط مواد آماده شده روي برنج ميريزيم و بههمين ترتيب يك لايه يك لايه قابلمه را پرميكنيم و ميگذاريم به مدت 30 تا 45 دقيقه خوب دم بكشد. منبع:www.vista.ir /ع
|
|
|