|
پلوي سنتي ترکمني
-(11 Body)
|
پلوي سنتي ترکمني
Visitor
247
Category:
دنياي فن آوري
? مواد لازم براي 4 نفر: برنج: 800 گرم روغن: 130 تا 150 گرم گوشت گوساله يا مرغ: 400 گرم پياز متوسط: 1 عدد رب گوجه فرنگي: 3 تا 4 قاشق غذاخوري نمک: به مقدار لازم ? طرز تهيه: تکه هاي گوشت را در روغن تفت مي دهيم تا رنگش مايل به قهوه اي شود. در اين مرحله پياز خرد شده را اضافه مي کنيم و براي اين که پياز نسوزد، شعله گاز را کمتر مي کنيم و مي گذاريم تا نيم ساعت بپزد سپس رب را اضافه مي کنيم و بعد 2 ليتر آب يا کمتر از آن- بسته به نوع برنج- در ديگ مي ريزيم و شعله گاز را بيشتر مي کنيم تا آب به جوش آيد و سپس حرارت را کم مي کنيم. پختن غذا حدود 2 ساعت طول مي کشد. برنج را داخل قابلمه مي ريزيم و به هم مي زنيم و نمک آن را اندازه مي کنيم شعله را بالا مي بريم و بلافاصله پس از به جوش آمدن کم مي کنيم. پس از گذشت يک ربع با ته کفگير روي برنج مي زنيم تا مطمئن شويم که هيچ آبي باقي نمانده است. وقتي از پخت کامل برنج مطمئن شديد بگذاريد که برنج به مدت 20 دقيقه دم بکشد. منبع: www.vista.ir /ع
|
|
|