مواد لازم:
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري
پوست پرتقال : 400 گرم
فلفل : قدري
پوست نارنج : قدري
طرز تهيه:
پوست پرتقال يا نارنج بدون گرفتن قسمت سفيدي آن دو بار در آب ميجوشانيم و 24 ساعت در آب سرد ميگذاريم بماند و گاهي آب آن را عوض ميکنيم تا تلخي آن کاملاً گرفته شود. بعد پوستها را روي پارچه پهن ميکنيم تا رطوبت آن از بين برود بعد آن را از چرخ رد ميکنيم و مقداري سرکه بهطوري که روي پوستها را بگيرد روي آن ميريزيم و چند جوش ميدهيم تا سرکه کاملاً به خورد پوستها برود و کمي غليظ شود، مقدار کمي نمک و فلفل در آن ميريزيم و خوب مخلوط ميکنيم.
ممکن است به اين ترشي مقداري خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته اضافه کنيم، در اين صورت وقتي پوستهاي تلخي گرفته را چرخ کرديم با کمي خلال مخلوط مينمائيم و ميجوشانيم.
منبع:www.vista.ir /ع