مواد لازم :
13 عدد فلفل دلمهاي قرمز (حدود دو كيلوگرم)
يك ليتر سركه سفيد (حدود چهار پيمانه)
يك قاشق سوپخوري دانه فلفل سياه،شش تا هفت ساقه جعفري
سه ساقه آويشن
دو عدد برگ بو
يك قاشق سوپخوري نمك.
طرز تهيه:
فلفل دلمهايها را خوب شسته و خشك كنيد. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنيد و دانههاي فلفل را خارج كنيد. فلفلها را به صورتي كه پوست شان به طرف بالا باشد در يك سيني بچينيد و چند دقيقه در گريل قرار دهيد تا پوستشان ترك بخورد. از گريل خارج كنيد و چند دقيقه كنار بگذاريد تا كمي سرد شوند سپس پوست فلفل را جدا كنيد. فلفلها را در شيشههاي گرم كه استريل شده اند بريزيد.سركه، فلفل، سبزيجات و نمك را در ظرفي ريخته روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد آن را پنج دقيقه بدون درپوش بجوشانيد و سپس همان طور داغ در شيشهها روي فلفل بريزيد تا سطح روي فلفل را بپوشاند. پس از سرد شدن ترشي در ظرفها را محكم ببنديد. اين ترشي را در جاي خنك و خشك به مدت شش ماه ميتوانيد نگاه داريد و پس از بازكردن در هر شيشه لازم است آن را در يخچال نگهداري كنيد.
منبع:www.vista.ir /ع