جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي شور پياز
-(10 Body) 
ترشي شور پياز
Visitor 609
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
80 عدد پياز كوچك (پياز ريزه)
سه پيمانه (حدود 750 گرم) نمك درشت
1 ليتر (پنج پيمانه) سركه سفيد
يك قاشق سوپخوري نمك درشت آشپزخانه (اضافي)
يك قاشق سوپخوري شكر
5/1 قاشق چايخوري دانه ميخك
دو قاشق چايخوري ادويه مخلوط
دو قاشق چايخوري دانه فلفل سياه نكوبيده.

ترشي شور پياز

طرز تهيه:
پيازها را با پوست خوب بشوييد سپس در ظرف گود بزرگي با نمك مخلوط كنيد و كمي آب به آن اضافه كنيد. در ظرف را بپوشانيد و بگذاريد دو روز به همان صورت بماند. طي اين دو روز چند بار مخلوط نمك و پياز را هم بزنيد. پيازها را در يك آبكش خالي كنيد و پوست آنها را بگيريد. سپس آنها را در ظرف گودي بريزيد و ظرف را با آب جوش پر كنيد. بگذاريد سه دقيقه بماند و بعد آن را در يك آبكش خالي كنيد. دو بار ديگر اين كار را تكرار كنيد. سپس آنها را در شيشه هاي گرم و استريل بريزيد. سركه، ادويه‌ها و يك قاشق نمك اضافي را در ظرفي ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد و 15 دقيقه بدون درپوش بجوشد. سركه را داغ روي پيازها بريزيد تا سطح روي پياز را بپوشاند و بلافاصله در شيشه‌ها را ببنديد. اين ترشي تا شش ماه در جاي خشك و خنك قابل نگهداري است. پس از بازكردن در شيشه آن را در يخچال نگاه داريد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image