مواد لازم:
80 عدد پياز كوچك (پياز ريزه)
سه پيمانه (حدود 750 گرم) نمك درشت
1 ليتر (پنج پيمانه) سركه سفيد
يك قاشق سوپخوري نمك درشت آشپزخانه (اضافي)
يك قاشق سوپخوري شكر
5/1 قاشق چايخوري دانه ميخك
دو قاشق چايخوري ادويه مخلوط
دو قاشق چايخوري دانه فلفل سياه نكوبيده.
طرز تهيه:
پيازها را با پوست خوب بشوييد سپس در ظرف گود بزرگي با نمك مخلوط كنيد و كمي آب به آن اضافه كنيد. در ظرف را بپوشانيد و بگذاريد دو روز به همان صورت بماند. طي اين دو روز چند بار مخلوط نمك و پياز را هم بزنيد. پيازها را در يك آبكش خالي كنيد و پوست آنها را بگيريد. سپس آنها را در ظرف گودي بريزيد و ظرف را با آب جوش پر كنيد. بگذاريد سه دقيقه بماند و بعد آن را در يك آبكش خالي كنيد. دو بار ديگر اين كار را تكرار كنيد. سپس آنها را در شيشه هاي گرم و استريل بريزيد. سركه، ادويهها و يك قاشق نمك اضافي را در ظرفي ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد و 15 دقيقه بدون درپوش بجوشد. سركه را داغ روي پيازها بريزيد تا سطح روي پياز را بپوشاند و بلافاصله در شيشهها را ببنديد. اين ترشي تا شش ماه در جاي خشك و خنك قابل نگهداري است. پس از بازكردن در شيشه آن را در يخچال نگاه داريد.
منبع:www.vista.ir /ع