? مواد لازم:
برنج؛ 2 پيمانه
مرغ؛ يک کيلو
پياز؛ 2 عدد متوسط
گوجه فرنگي؛ يک عدد بزرگ
سيب زميني؛ 2 عدد متوسط
ادويه(نمک،فلفل سياه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچين)؛ به مقدار لازم
ليمو عماني؛ 2 عدد متوسط
آب؛ 4 پيمانه
روغن؛ کمي
? روش تهيه:
1) مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنيد.
2) پياز را به قطعات ريز خرد کرده، کمي روغن در ماهيتابه ريخته و داغ کنيد. سپس پياز را در روغن سرخ کنيد تا وقتي رنگ آن قهوه اي روشن شود.
3) گوجه فرنگي را به قطعات ريز خرد کنيد.
4) گوجه فرنگي را به پياز اضافه کرده و بگذاريد کمي بپزد.
5) مرغ را به مواد اضافه کنيد.
6) ادويه را به مواد اضافه کنيد.
7) با قاشق مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه جذب مواد شود.
8) کمي آب به اضافه ليمو عماني را به مواد اضافه کنيد. سپس در قابلمه را بگذاريد تا مواد به مدت 30 دقيقه بجوشد.
9) سيب زميني ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنيد. سپس آنها را شسته، به مواد داخل قابلمه اضافه کنيد و بگذاريد مواد به مدت 15 دقيقه ديگر بجوشد.
10) برنج را شسته به مواد اضافه کنيد و بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد. سپس 4 پيمانه آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد. اجازه دهيدتا برنج با حرارت کم به مدت 20 يا 30 دقيقه دم بکشد.
11) در صورتي که برنج هنوز سفت است، روي آن کمي آب بپاشيد .
12) برنج را در ظرف کشيده و روي آن را با ليموي تازه تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir
ae