اين کباب مرغ با قطعات آناناس و سس مخصوص آن، داراي طعم ترش وشيرين غذاهاي آسيايي است و سالاد همراه آن، نياز بدن به سبزيجات تر و تازه و فيبر را تامين ميکند.
? مواد لازم براي 4 نفر:
چهار نصف سينه مرغ بدون پوست و استخوان(در کل450 گرم)
16تکه ضخيم آناناس تازه
يک فلفل دلمه اي زرد يا نارنجي خردشده به قطعات 5.2 سانتيمتري
3 قاشق سوپ خوري سرکه سفيد
2 قاشق سوپ خوري آب
يک قاشق سوپ خوري روغن زيتون يا روغن مايع
يک قاشق سوپ خوري سس سويا
يک قاشق چاي خوري روغن کنجد
1/2 قاشق چاي خوري خردل،
يک قاشق سوپ خوري رب انار يا سس چيلي
2 پيمانه کلم قرمز خردشده
2 پيمانه مخلوط سبزيجات سبز (اسفناج، کاهو، کلم، کرفس)
1/2 پيمانه قارچ ورقه شده.
? روش تهيه:
هر نصف سينه مرغ را به چهار برش طولي تقسيم کنيد. هر سيخ کباب را با دو باريکه گوشت مرغ، دو قطعه آناناس و دو تکه فلفل دلمه اي پر کنيد. سپس براي تهيه سس، يک ظرف درب دار مانند شيشه ترشي را انتخاب کرده، سرکه، آب، روغن، سس سويا، روغن کنجد و خردل را در آن بريزيد. درب ظرف را بسته و خوب تکان دهيد. دو قاشق از اين سس را جدا کرده، باقي آن را در يخچال بگذاريد. بعد از آن در يک کاسه کوچک، 2 قاشق سس را با رب انار مخلوط کنيد و با قلم موي آشپزي بر روي کباب ها بماليد. کباب ها را بر روي منقل ذغالي يا بر روي اجاق خانگي قرار داده و تا زماني که مرغ از رنگ صورتي خارج شده و بپزد (حدود 10تا12دقيقه) آن ها را کباب کنيد. بهتر است کباب را روي آتش مستقيم قرار ندهيد. کلم قرمز و سبزيجات را مخلوط کرده، در چهار ظرف تقسيم کنيد. کباب ها و قارچ را روي سبزيجات قرار داده، سس را مجددا خوب تکان داده و روي غذا بدهيد.
? نکته: از آنجايي که سس سويا معمولا شور است، نمک در مواد لازم ذکر نشده است. اگر نمک سس کافي نيست، به ميزان دلخواه به سس اضافه کنيد.
منبع: www.vista.ir /ع