جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين قارچ و بادمجان
-(4 Body) 
ته چين قارچ و بادمجان
Visitor 259
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :
 

برنج =3 پيمانه
پياز سرخ شده =نصف پيمانه
قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
زرده تخم مرغ =3 عدد
بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافي آن در يک صافي گرفته شود)
ماست=1 پيمانه( مي توان در همه موارد بالا ، از پيمانه پلوپز استفاده کرد)
روغن مايع=نصف پيمانه
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن اضافي براي سرخ کردن مواد به اندازه کافي

? طرز تهيه :
 

برنج را خيس کرده ، آبکش مي کنيم و اصطلاحا" زنده بر مي داريم. زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمک و کمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه مي کنيم ( احتياج نيست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3قاشق غذا خوري روغن را اضافه مي کنيم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" يک سوم از برنج آبکش شده را در مايع ته چين مي ريزيم ؛ اين مخلوط نبايد زياد شل يا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب مي کنيم ( 2 قاشق غذا خوري ) از مايع ته چين آماده شده کف آن مي ريزيم ، مواد ريخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف مي کنيم سپس بادمجان سرخ شده را روي قسمت زعفراني قرار مي دهيم ، بعد دوباره مقداري برنج سفيد روي قارچ سرخ شده با کمي آب ليمو ( براي اين که سفيد بماند) مي ريزيم ، روي آن قارچ پياز سرخ کرده ريخته و در آخر بقيه برنج سفيد را مي ريزيم و با پشت قاشق کاملا" صاف مي کنيم و فشار مي دهيم.
قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.
در اين غذا موادي به کار رفته که در دسترس همه مي باشد و حتما در منزل شما نيز موجود است .اين غذا داراي سبزيجات زياد است و اگر کم روغن تهيه شود براي همه سنين مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزي هاي بدون گوشت و کم هزينه است .
اگر پيمانه هاي برنج را 120 گرم بگيريم ، براي سرخ کردن پياز 2 قاشق غذا خوري روغن به کار ببريم ، از ماست با چربي متوسط 5/2% استفاده کنيم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگيريم ، کل غذا محتوي 2300 کالري است و اگر 5 نفر به طور مساوي از آن ميل کنند ، هر نفر فقط حدود 500 کالري از غذا دريافت خواهد کرد ؛ دقت کنيد چون کليه مواد آن بايد سرخ شود ، از حداقل ميزان روغن استفاده کنيد و براي سرخ کردن ، روغن مايع را زياد حرارت ندهيد.
منبع: www.vista.ir
ae
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image