جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين اسفناج
-(6 Body) 
ته چين اسفناج
Visitor 298
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

برنج 4 پيمانه
گوشت بره 600 گرم
روغن 2/1-1 پيمانه
ماست 2/1-1 پيمانه
زرده تخم مرغ 5 عدد
زعفران 1 قاشق چايخوري
اسفناج 2 کيلو
نمک و فلفل به ميزان لازم
پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
گرده غوره 1 قاشق سوپخوري ( ويا درصورت نبودن گردغوره 200 گرم آلو
آب گوشت 2/1 پيمانه

ته چين اسفناج

طرزتهيه:
 

1- ابتدا گوشت را با کمي نمک و فلفل و زرچوبه و يک عدد پياز مي گذاريم تا بپزد.
2- برنج را شسته و آن را به مدت 2 ساعت خيس کنيد سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذاريد.
3- درصورتيکه خواستيد از آلو استفاده نماييد آن را بشوييد و بعد يک جوش بدهيد سپس هسته هاي آن را خارج نموده و کنار بگذاريد.
4- اسفناج ها را شسته و خرد نماييد و بعد بگذاريد بپزد و بعد با کمي روغن آن را تفت دهيد و بعد پيازداغ را به آن اضافه کرده و کمي نمک و فلفل بزنيد و گردغوره را نيز در اين مرحله اضافه نماييد و يا آلو را اضافه نماييد.
5- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در يک کاسه ريخته و خوب مخلوط کنيد و بعد روغن را به آن اضافه نماييد به اندازه 2/1 پيمانه از مايه را برداشته و کناربگذاريد و بعد برنج را اضافه کنيد.
6- يک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و ديواره آن را چرب کرده يک لايه از مايه برنج را کف ظرف ريخته بعد يک لايه از مايه اسفناج را مي ريزيم و بعد گوشت را روي آن مي گذاريم و بعد مايه برنج را اضافه مي کنيم و با قاشق سطح ته چين را صاف مي کنيم 2/1 از مايه ماست و زرده را که کنار گذاشته بوديم را روي ته چين ريخته همين طور کمي روغن روي آن مي ريزيم ( با قاشق ) و روي ظرف را فويل مي کشيم يا درب آن را مي گذاريم و بعد در فر 350 درجه به مدت 2 ساعت مي پزيم و بعد با ماست چکيده و زرشک و خلال پسته آن را تزئين نماييد.
منبع: www.vista.ir
ae
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image