مواد لازم :
برنج 4 پيمانه
گوشت بره 600 گرم
روغن 2/1-1 پيمانه
ماست 2/1-1 پيمانه
زرده تخم مرغ 5 عدد
زعفران 1 قاشق چايخوري
اسفناج 2 کيلو
نمک و فلفل به ميزان لازم
پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
گرده غوره 1 قاشق سوپخوري ( ويا درصورت نبودن گردغوره 200 گرم آلو
آب گوشت 2/1 پيمانه
طرزتهيه:
1- ابتدا گوشت را با کمي نمک و فلفل و زرچوبه و يک عدد پياز مي گذاريم تا بپزد.
2- برنج را شسته و آن را به مدت 2 ساعت خيس کنيد سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذاريد.
3- درصورتيکه خواستيد از آلو استفاده نماييد آن را بشوييد و بعد يک جوش بدهيد سپس هسته هاي آن را خارج نموده و کنار بگذاريد.
4- اسفناج ها را شسته و خرد نماييد و بعد بگذاريد بپزد و بعد با کمي روغن آن را تفت دهيد و بعد پيازداغ را به آن اضافه کرده و کمي نمک و فلفل بزنيد و گردغوره را نيز در اين مرحله اضافه نماييد و يا آلو را اضافه نماييد.
5- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در يک کاسه ريخته و خوب مخلوط کنيد و بعد روغن را به آن اضافه نماييد به اندازه 2/1 پيمانه از مايه را برداشته و کناربگذاريد و بعد برنج را اضافه کنيد.
6- يک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و ديواره آن را چرب کرده يک لايه از مايه برنج را کف ظرف ريخته بعد يک لايه از مايه اسفناج را مي ريزيم و بعد گوشت را روي آن مي گذاريم و بعد مايه برنج را اضافه مي کنيم و با قاشق سطح ته چين را صاف مي کنيم 2/1 از مايه ماست و زرده را که کنار گذاشته بوديم را روي ته چين ريخته همين طور کمي روغن روي آن مي ريزيم ( با قاشق ) و روي ظرف را فويل مي کشيم يا درب آن را مي گذاريم و بعد در فر 350 درجه به مدت 2 ساعت مي پزيم و بعد با ماست چکيده و زرشک و خلال پسته آن را تزئين نماييد.
منبع: www.vista.ir
ae