? مواد لازم:
كرفس: يك بوته
خيار شور: يك كيلو و نيم
گل كلم: يك كيلو
پياز ترشي: يك كيلو
فلفل سبز: 400 گرم
سبزي ترشي: يك كيلو و نيم
هويج :يك كيلو
سير: 300 گرم
نمك: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا در ظرفي آب بريزيد و به ازاي هر بيستليوان آب، دو چهارم ليوان نمك بريزيد، سپسآب را روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد.پس از آن، بگذاريد تا آب سرد شود. پسمقداري از سبزيها را كه از قبل شسته و خردكردهايد و در ظرفي كه براي شورانداختن در نظرگرفتهايد، بريزيد و مقداري از باقي مواد (گلكلم،فلفل، خيار، پياز سير، هويج، كرفس) را نيز خردكنيد و روي سبزي بريزيد و به همين ترتيب لايهلايه مواد را روي هم قرار دهيد، تا ظرفتان پرشود. سپس آب نمك را روي مواد بريزيد; بهحدي كه ظرف پرشود و در ظرف را محكم ببنديد.بهتر است اين ظرف را حداقل به مدت دو روز دريك محيط گرم قرار دهيد. پس از پانزده روز شورشما جا افتاده و آماده مصرف است. توجه داشتهباشيد كه سبزيها و باقي موادتان نبايد اصلا آبداشته باشد و در ظرفتان نيز بايد حتما محكم باشد.
شور مخلوط را خيلي از خانوادههاي سبز ايرانيدوست دارند به ويژه كودكان، اما بارها خيلي ازشما عزيزان در تماسهايتان با ما عنوان كرديد كهطرز صحيح تهيه شور را نميدانيد، از اين رو دربالا برايتان طرز تهيه شور را نوشتيم...
منبع: www.vista.ir
ae