? مواد لازم:
? فيله: به مقدار لازم
? آرد سوخاري: 4 قاشق غذاخوري
? آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
? تخم مرغ: 2 عدد
? روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
? نمك و فلفل: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
هر كدام از فيلهها را با چاقو خرد كنيد تخممرغها را در ظرفي جداگانه ريخته و خوب همبزنيد سپس به ترتيب زير، كار را ادامه دهيد:
ابتدا فيلهها را در آرد بغلتانيد بعد آن را درتخم مرغ بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد وبعد آنها را در روغن سرخ كنيد روغن بايد حتماداغ باشد بعد از اينكه يك طرف مواد سرخ شدآنها را برگردانده تا طرف ديگر هم خوب سرخشود اين شنيسل را ميتوانيد با انواع سبزيهايپخته مثل هويج، اسفناج و... سرو كنيد.
منبع: www.vista.ir
ae