مواد لازم:
سبزي : 125 گرم
گوشت گاو : 125 گرم
آب گوشت : 2 فنجان
شراب شري : 1 قاشق سوپخوري
نمک : 1 قاشق سوپخوري
ادويه : 0.33 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
سبزيهائي از قبيل اسفناج، کرفس، لوبيا سبز و کلم پيچ را خرد نموده گوشت را قطعه قطعه کنيد. آب گوشت را جوش آورده، قطعات گوشت را در آن بريزيد.
پس از اينکه قطعات گوشت پخته شد آن را به کمک صافي جدا نموده شراب شري را در سوپ ريخته همش بزنيد.
سپس سبزيجات را به سوپ افزوده و پخته که شد، قطعات پخته گوشت را در ظرف سوپخوري ريخته، سوپ را رويش بريزيد.
منبع: www.vista.ir
ae