? مواد لازم:
فيله گوساله: 8 تکه
کالباس تنوري مرغ: 4 ورقه
پنير گودا: 4 ورقه
آرد سفيد: بهميزان لازم
تخممرغ: 2 عدد
آرد سوخاري درشت: بهميزان لازم
آرد سوخاري ريز: بهميزان لازم
روغن مايع و کره: بهميزان لازم
? طرز تهيه:
فيلههاي گوساله را درون يک کيسه فريزر بگذاريد و با استيککوب (گوشتکوب مخصوص استيک) روي گوشتها بکوبيد. دقت کنيد که گوشتها سوراخ نشوند. يک تکه کالباس و دو تکه پنير گودا را کوچکتر از اندازه گوشتها برش دهيد، طوري که لبههاي گوشت يک تا 2 سانتيمتر فاصله داشته باشند و لبههاي گوشت روي هم قرار گيرند و بين?شان فاصله نماند. کالباس را بين دو قطعه پنير بگذاريد و بين دو تکه فيله گوشت قرار دهيد و در آرد سفيد بغلتانيد و بعد در تخممرغي که با چنگال زدهايد بزنيد و در آخر، در مخلوط آرد سوخاري ريز و درشت بغلتانيد. ماهيتابهاي را گرم کنيد و روغن و کره را در آن بريزيد. وقتي گرم شد، استيکها را با حرارت ملايم در آن سرخ کنيد. غذا آماده است و ميتوانيد آن را با سبزيجات پخته شده سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir
ae