? مواد لازم:
گوشت: 500 گرم؛
برنج: 500 گرم؛
نخود خيس کرده: 2 ليوان؛
سير: 1 بوته؛
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري؛
روغن يا کره حيواني: 2 قاشق غذاخوري؛
پياز خام: 1 عدد؛
خرما: 10 تا 12 عدد؛
نارنج: 3 عدد؛
ادويه (شامل: هل، تخم گشنيز، ميخک، زعفران، زردچوبه، زيره، نمک و فلفل): به ميزان لازم
? طرز تهيه:
گوشت و نخود و پياز خام را مي گذاريم تا بپزد برنج را خيس کرده و کمي نمک مي زنيم، سير را با زردچوبه کوبيده و کمي سرخ مي کنيم. گوشت پخته، برنج، پياز داغ، نخود و ادويه ها را اضافه کرده با آن کمي تفت مي دهيم سپس آب برنج را اندازه مي کنيم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم مي کنيم. هسته هاي خرما را درآورده و کمي سرخ مي کنيم و همراه نارنج با غذا سرو مي کنيم و در آخر روي برنج زيره مي پاشيم.
? نکته:
5 تا 6 عدد ميخک کافي است.
منبع: www.vista.ir /ک