اسفناج پلو با ادويههاي معطر و بادام هندي، ازجمله پلوهاي مخلوط خوشمزه کشور هندوستان است؛ بهخصوص اينکه با گوشت پخته با طعم کاري سرو شود.
? مواد لازم براي 4 نفر:
2 قاشق سوپخوري روغن آفتابگردان
يک قاشق سوپخوري کره
يک عدد پياز (ريز خرد شود)
2 حبه سير (له شود)
3 عدد گوجه فرنگي (پوست کنده و خرد شود)
275 گرم يا يک و نيم پيمانه برنج
يک قاشق چايخوري پودر تخم گشنيز
يک قاشق چايخوري پودر زيره
2 عدد هويج (درشت رنده شود)
3 پيمانه آب
175 گرم برگ ريز اسفناج (خوب شسته شود)
50 گرم يا نصف پيمانه بادام هندي خام
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
ـ نکته: اگر اسفناجهاي خريداريشده، برگهاي درشت دارند، آنها را درشت خرد کنيد.
? طرز تهيه:
1) قابلمه متوسطي آماده کرده و روغن و کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد، سپس پياز خردشده را به آن اضافه کنيد و 6 تا 7 دقيقه حرارت دهيد تا پياز نرم شود. حالا سير و گوجهفرنگي را افزوده و حدود 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
2 ) برنجي که از 2 ساعت پيش خيس کرده بوديد را داخل سبدي آبکشي کنيد و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنيد. پودر تخم گشنيز و پودر زيره را نيز به برنج بيفزاييد و اين مخلوط برنجي را به مدت يک دقيقه، روي شعله اجاقگاز حرارت دهيد.
پس از آن، هويج و آب را اضافه کرده و با کمي نمک و پودر فلفل سياه مزهدار کنيد. در قابمله را بگذاريد و برنج را به مدت يک ساعت حرارت دهيد. [هويج بخور فراموشي نگيري]
3) پس از گذشت اين مدت، برگهاي اسفناج را به همراه بادام هندي روي برنج بريزيد و دمکني را روي در قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا اسفناج نيز به همراه برنج بپزد.
4) در پايان، هنگام کشيدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده، سپس در ديس موردنظر بکشيد.
منبع: www.vista.ir
ae