جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي موسير
-(4 Body) 
ترشي موسير
Visitor 286
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري
موسير : 500 گرم

ترشي موسير

طرز تهيه:
با موسير به تنهائي يا مخلوط با ساير مواد مي‌توان ترشي تهيه نمود. از موسير تازه يا خشک مي‌توان براي تهيه ترشي استفاده کرد. موسير تازه چون کمتر در دسترس قرار دارد از موسير خشک بيشتر استفاده مي‌شود ولي در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را ذيلاً توضيح مي‌دهيم:

الف- طرز آماده کردن موسير تازه:
 

موسير را پوست مي‌کنيم و نازک ورقه ورقه مي‌کنيم. چون موسير تازه داراي بوي تندي است آن را دوسه روز در آب سرد خيس مي‌کنيم و چندين بار آب آن را عوض مي‌کنيم، بعد آن را در صافي مي‌ريزيم و آب آن که کاملاً گرفته شد موسير را روي پارچه‌اي پهن مي‌کنيم و 24 ساعت مي‌گذاريم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود، اين موسير آماده ترشي مي‌باشد.

ب - طرز استفاده از موسير خشک:
 

موسير را مي‌شوئيم و مقداري آب جوش بروي آن مي‌ريزيم هر وقت آب آن سرد شد آن را خالي مي‌نمائيم و دوباره آب جوش روي موسير مي‌ريزيم و اين عمل را سه تا چهار بار تکرار مي‌کنيم و بعد موسير را در آب سرد مي‌ريزيم تا دو سه روز بماند و در اين مدت نيز چند دفعه آب آن را عوض مي‌کنيم. وقتي موسير کاملاً نرم و لطيف شد، آن را درصافي مي‌ريزيم و بعد روي پارچه پهن مي‌کنيم تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود.

طرز تهيه ترشي:
 

موسيرهاي آماده شده را در شيشه مي‌ريزيم و کمي نمک داخل سرکه که حتماً بايد سرکه انگور و سفيد و تميز باشد مي‌ريزيم و داخل شيشه موسير را با اين سرکه پر مي‌کنيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image