جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکته‌هاي نچسب
-(2 Body) 
نکته‌هاي نچسب
Visitor 250
Category: دنياي فن آوري

7 نکته مهم درباره ظروف تفلون
 

در سال 1938 ميلادي شرکت آمريکايي دوپونت ماده‌اي پليمري به نام پلي‌تترافلئورواتيلن را با نام تجاري تفلون معرفي و به بازار عرضه کرد. اين ماده نوعي پوشش نچسب و عايق الكتريسيته بود که هم مقاومت حرارتي بالا و هم مقاومت شيميايي خوبي در مقابل اسيدها و بازها داشت. از آنجا که ميان تمامي پوشش‌هاي موجود، تفلون از بالاترين ضريب نچسبي برخوردار بود، از آن در ظروف استفاده شد. اداره نظارت بر غذا و داروي آمريكا هم تفلون را به‌عنوان پوشش مجاز در ظروف پخت غذا مورد تاييد قرار داده و با اين وجود، محققان درباره استفاده از اين ظروف هشدار داده‌اند؛ به‌طوري که اگر دقت کنيد مي‌بينيد تا به حال، پشت سر هيچ ظرفي اين همه حرف و حديث نبوده است! ظروف تفلون از آلودگي محيط زيست گرفته تا سرطان‌زايي به هر چيزي متهم شده‌اند اما جالب اينجاست كه هنوز هم از پرفروش‌ترين ظروف پخت‌وپز به شمار ‌مي‌روند. اگر شما هم گاهي از اين ظروف استفاده مي‌کنيد، اين7 نکته را به خاطر بسپاريد.
به علامت استاندارد توجه کنيد:
هنگام خريد ظروف تفلون حتما به علامت استاندارد ملي توجه کنيد و به دليل پايين بودن قيمت، انواع غيراستاندارد را انتخاب نکنيد. فقط ظروفي كه در كارخانه‌هايي با مجوز پروانه ساخت از وزارت بهداشت توليد مي‌شوند، استاندارد هستند.
شعله اجاق گاز را زياد نکنيد:
وقتي ظروف تلفون روي شعله آتش در دماي بالاتر از 260 درجه سانتي‌گراد حرارت داده شوند از لايه نچسب‎شان، گازي آزاد مي‌شود که سمي و آزاردهنده است. مطالعات و تجربيات زيادي در زمينه آسيب حيوانات در اثر استنشاق بخارهاي حاصل از گرم شدن تفلون وجود دارد و تحقيقات ثابت کرده است که در اثر تجزيه لايه پوشاننده اين نوع ظروف 15 نوع بخار سمي و سرطان‌زا ايجاد مي‌شود. اين مواد براي پرندگان سمي است و مي‌تواند در انسان حالت‌هايي شبيه به آنفلوآنزا مانند احساس کسالت،سر گيجه و درد عضلاني ايجاد کند.
از قاشق‌هاي مناسب استفاده کنيد:
براي پيشگيري از ايجاد خش و خراش و جلوگيري از آسيب ديدن پوشش سطح داخلي ظروف تفلون قاشق‌هاي تيز را به کف ظرف نکشيد و هنگام پخت‌وپز تنها از قاشق‌هاي چوبي و پلاستيکي که گوشه‎هاي تيز ندارند استفاده کنيد.
غذاي بچه‌ها را در تفلون نپزيد:
بهتر است تا حد امکان استفاده از ظروف تفلون را محدود کنيد و براي تهيه غذاهاي مايع مانند سوپ و جوشاندن شير که نيازي به خاصيت نچسب بودن اين ظروف نداريد از آنها استفاده نکنيد و غذاي بچه‌ها را هم در اين ظروف نپزيد.
اين ظروف را با ابر نرم بشوييد:
ظروف تفلون را با ابر نرم بشوييد تا خراش برندارند. براي شستن اين ظروف از اسفنج زبر و سيم ظرفشويي استفاده نکنيد چون با اين کار پوشش داخلي ظرف آسيب مي‎بيند و احتمال آزاد شدن مواد سمي آن افزايش مي‎يابد.
خش‌دارها را دور بيندازيد:
از ظروف تفلوني که دچار آسيب شده‌اند و در اثر شست‌وشو يا کشيدن قاشق خراش‌هايي در آنها ايجاد شده است به هيچ وجه استفاده نکنيد. احتمال ورود مواد زيان‎آور به بدن از طريق ظروف تفلوني که هنگام پخت‌وپز آسيب ديده‌اند، بيشتر است.
ظروف تفلون را تعمير نکنيد:
به هيچ وقت براي صرفه‌جويي در اقتصاد خانواده ظروف تفلون را بازسازي نکنيد. نوع ماده مصرفي و شيوه کار واحدهاي بازسازي ظروف تفلون مورد تاييد وزارت بهداشت نيست. بررسي‌هاي آزمايشگاهي روي موش‌ها نشان داده است که بازسازي غيربهداشتي ظروف و حتي استفاده از ظروفي که در کارخانه‌هاي بدون پروانه وزارت بهداشت و استاندارد ملي ايران ساخته مي‌شود، مي‌تواند بيماري‌هاي خطرناکي مانند سرطان کبد، بيضه، پستان و پانکراس را در پي داشته باشد.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image