جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيماري قلبي و توجيه بارداري ناخواسته
-(1 Body) 
بيماري قلبي و توجيه بارداري ناخواسته
Visitor 500
Category: دنياي فن آوري

آيا بيماري قلبي بارداري ناخواسته را توجيه مي‌کند؟
 

وقتي پاي صحبت برخي از زوج‌هاي جوان مي‌نشينم که از تجربه بارداري ناخواسته‌شان مي‌گويند و علت آن را جويا مي‌شوم، هر کدام به نحوي عدم استفاده‌شان از روش‌هاي مطمئن پيشگيري از بارداري را توجيه مي‌کنند.
يکي از اين توجيهات، مبتلا بودن به نوعي بيماري قلبي است؛ مثلا مي‌گويند چون فلان روز دچار تپش قلب شده‌ بودند يا در ميان اقوام خود شخصي مبتلا به بيماري قلبي داشته‌اند، براي خودشان تشخيص بيماري قلبي گذاشته‌اند و به همين بهانه از روشي براي جلوگيري از بارداري ناخواسته استفاده نمي‌کنند!
اين درست است که بعضي از مشکلات قلبي، محدوديت‌هايي را در استفاده از روش‌هاي پيشگيري ايجاد مي‌کنند اما من قبل از هر چيز تقاضا دارم فقط وقتي برچسب بيماري قلبي به خودتان بزنيد که به تشخيص پزشک متخصص و پس از بررسي‌هاي لازم، بيماري‌تان تاييد شده باشد؛ مثلا اگر خانمي سکته قلبي داشته، منطقي است که همسرش با استفاده از روش مطلوب کاندوم، از وقوع بارداري ناخواسته پيشگيري كند و خانم از روش ديگري استفاده نکند. برخي از محدوديت‌هاي رايج در استفاده از قرص ضدبارداري عبارتند از: خانمي که هم‌اکنون درد قلبي شناخته‌شده دارد يا سابقه‌اش را داشته است، بهتر است قرص استفاده نکند تا مشکلش تشديد نشود؛ کساني که سردردهاي عروقي مانند ميگرن دارند (بديهي است که تشخيص ميگرن بايد توسط پزشک متخصص باشد، نه خودتان)؛ مبتلايان به بيماري‌هاي دريچه‌اي قلب که مشکل‌شان در حال پيشرفت است، نيز همين‌طور؛ افرادي که در مقطعي دچار عفونت قلبي (اندوکارديت) بوده‌اند و تحت درمان و بستري قرار گرفته‌اند، خانم‌هايي که به هر دليلي برايشان داروهاي ضدانعقادي تجويز شده و خانم‌هايي که سابقه تشکيل لخته در عروق بدنشان دارند. موارد منع استفاده از آمپول‌هاي ضدبارداري نيز تقريبا با موارد منع استفاده از قرص‌هاي ضدبارداري مشترک است؛ يعني بيماران قلبي که اختلال شديد انعقادي دارند يا سکته مغزي کرده‌اند يا مشکلات قلبي عروقي شديد دارند، نبايد از اين روش استفاده کنند؛ و همين‌طور کساني که 4 مشخصه زير را با هم دارند: سن بالاي 45 سال، فشارخون بالاي 16، ابتلا به بيماري ديابت و استعمال دخانيات. درباره آي‌يودي هم بايد گفت خانم‌هايي که اختلال انعقادي دارند، بهتر است از آن استفاده نکنند اما تحقيقات امروز نشان داده‌اند در بيماران دريچه‌اي قلب که قبلا گفته مي‌شد آيودي برايشان مناسب نيست، هيچ منع مصرفي وجود ندارد. براي بستن لوله‌ها هيچ مورد منعي در بيماران قلبي وجود ندارد و فقط خانم‌هايي که 2 شرط زير را به تنهايي يا با هم دارند، بهتر است کمي صبر کنند.
1) در 3 ماهه گذشته، مشکلي مانند سکته قلبي يا مساله حادي داشته‌اند.
2) پزشک آنها تشخيص وجود لخته در عروق يا آمبولي ريوي (گير کردن لخته خون در عروق ريوي) داده است.

پي نوشت ها :
 

*رييس اداره تنظيم خانواده

منبع: www.salamat.com

منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image