مواد لازم:
هويج : 500 گرم
شکر : 1 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده : 1 قاشق سوپخوري
آب : 2 فنجان
کره : 50 گرم
جوش شيرين : قدري
نمک : 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
هويجها را پوست کنده آن را در آب مخلوط با نمک و جوش شيرين و شکر و کره در قابلمه بپزيد. پس از نيمساعت قابلمه را تکان بدهيد تا هويجها جابهجا شوند.
سپس آتش را ملايم کنيد تا هويجها خوب پخته شده شير غليظي در اطرافش جمع شود. موقع کشيدن باز قابلمه را تکان داده جعفري خرد کرده را روي آن ريخته سر سفره بياوريد .
منبع:www.vista.ir
/ك