جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استيک پارميجانا
-(6 Body) 
استيک پارميجانا
Visitor 256
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم:
 

گوشت فيله گوساله 4 برش نازک
آرد مقداري براي غلظت
آرد سوخاري مقداري براي غلظت
کره 30 گرم
روغن 60 ميلي ليتر
سس گوجه فرنگي 100 گرم
پنير پارميزان 50 گرم
پنير موتزارلا 75 گرم
تخم مرغ زده شده عدد
نمک و فلفل به ميزان دلخواه

? طرز تهيه:
 

آرد،تخم مرغ و آرد سوخاري را هر کدام در ظرف هاي جداگانه مي ريزيم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفيد،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاري غلتانده و به مدت يک ساعت در ظرفي داخل يخچال قرار مي دهيم. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ مي کنيم(بايد هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود).
بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و يک قاشق سس گوجه فرنگي روي آن مي ريزيم. سپس از مخلوط هر دو پنير روي آن ريخته و به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا کاملا طلايي شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو مي کنيم.

منبع:www.vista.ir

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image