مواد لازم:
بادمجان: 1 عدد، حدود 300 گرم
پنير موزارلا (خرد شده): 200 گرم
برنج: 250 گرم
سبزي خشك معطر: 1 قاشق سوپخوري
پنير گودا: يك سوم پيمانه
كره: يك سوم پيمانه
پياز: 2 عدد
گوجه فرنگي: 400 گرم
انواع مختلف فلفل دلمه: 500 گرم
پودر سير: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
دستور تهيه:
برنج را پخته و آبكش كنيد، بادمجان را پوست گرفته و نمك بزنيد تا تلخي آن خارج شود، پنير گودا را رنده ريز كرده و با 15 قاشق سوپخوري كره و برنج مخلوط كنيد. در يك ظرف كيكپزي كه قبلا چرب كردهايد، برنج را ريخته و در دماي 100 درجه فارنهايت در فر قرار دهيد. سپس پياز را خرد كرده، بادمنجانها را شسته و با فلفل دلمههاي پاك كرده و گوجههاي پوست گرفته، ريز خرد كنيد. پياز را با مابقي كره سرخ كرده تا طلايي رنگ شود و سبزيجات ديگر رابه آن اضافه كنيد. مابقي پنير گوداي رنده شده و پنير موزارلاي خرد شده را نيز با سبزي معطر خشك همراه نمك و فلفل به آن بيفزاييد. در ظرف را بگذاريد تا حدودا 15 دقيقه بپزيد، سپس پودر سير را اضافه كنيد و برنج را روي ظرف نسوزي برگردانيد و سبزيها را در وسط آن تزيين كنيد. آنگاه ظرف را در حدود 5 دقيقه در دماي 400 درجه فارنهايت در فر قرار دهيد تا پنير آن آب شود.
منبع:www.vista.ir
/ك