? مواد لازم براي چهار نفر
300 گرم نخود
125 گرم اسفناج تازه درشت خرد شده
200 گرم ماست
دو قاشق غذاخوري روغن زيتون
سه عدد پياز خرد شده
سه حبه سير خرد شده
دو قاشق غذا خوري نعناي تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده
يک قاشق چايخوري ريشه زنجبيل تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
نصف قاشق چايخوري زيره سبز
نصف قاشق چايخوري دارچين
نصف قاشق چايخوري مخلوط ادويه
250 گرم گوجه فرنگي
يک عدد بادمجان خرد شده
يک عدد کدوي بزرگ خرد شده
يک سيب زميني بزرگ خرد شده
500 ميلي ليتر آب سبزيجات
زمان لازم: 30 دقيقه
? طرز تهيه
فرگاز را از قبل با درجه حرارت 160 درجه سانتي گراد روشن کنيد. روغن را در ظرف ريخته و پياز را به آن اضافه کنيد سپس آن را به مدت پنج دقيقه سرخ کنيد.
سير، زنجبيل و ادويه را به آن افزوده و به مدت دو دقيقه به آرامي سرخ کنيد. سپس گوجه فرنگي، بادمجان و کدو را به آن اضافه کنيد. حال آب سبزيجات، رب گوجه، سيب زميني و نخود را اضافه کرده و اجاز دهيد تا آب به جوش آيد. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت يک ساعت در فر قرار دهيد. ماست را با نصف پياز، گشنيز و نعنا مخلوط کنيد.
ظرف را از درون فر خارج کرده و سه قاشق غذاخوري از مواد آن را برداريد، آنها را به شکل پوره در آورده و مجدداً در ظرف بريزيد (اين کار باعث مي شود تا غذا غليظ تر به نظر برسد)، اسفناج را به مخلوط سبزيجات افزوده و دوباره به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد.
اين غذا را به همراه سس ماست و پياز خرد شده ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /خ