? مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
سيبزميني متوسط: چهار عدد
پياز متوسط: يك عدد
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوري
آرد سوخاري: يك قاشق غذاخوري
آردنخودچي: يك قاشق غذاخوري
سويا: يك پيمانه
نمك و فلفل: دو قاشق چايخوري
زيره سياه و زرد چوبه: دو قاشق چايخوري
سبزيجات معطر خشك(ترخون، مرزه:) يك قاشق غذاخوري
روغن مايع: يك دوم پيمانه
? طرز تهيه:
ابتدا سويا را به خوبي تفت داده و آماده ميكنيم. سيب زميني و پياز خام را پوست گرفته همراه با سويا چرخ ميكنيم و سپس آرد لپه، آرد سوخاري، آردنخودچي، نمك، فلفل، زردچوبه و زيره را اضافه كرده، خوب ورز ميدهيم به طوري كه حالت چسبندگي پيدا كند، آنگاه در دستمان به صورت گرد يا مستطيل درست ميكنيم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ كرده و بعد همراه ليموترش، خيار شور، گوجهفرنگي و سيبزميني سرخ شده سرو ميكنيم.
? نكته:
ميتوانيد نصف مايه را با سبزيجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نماييد.در ضمن زمان طبخ اين كتلت 30 دقيقه است.
منبع:www.vista.ir /خ