جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گشنيز کباب
-(6 Body) 
گشنيز کباب
Visitor 272
Category: دنياي فن آوري

گشنيز کباب يک غذاي سنتي منطقه آذربايجان است که از کوفته‌هاي کوچک و مقداري آب حاصل از پخت آنها تشکيل مي‌شود.
اين غذا را با نان مصرف مي‌کنند و البته بعضي‌ها دوست دارند نان را در آب آن خرد کرده و مانند آبگوشت ميل کنند.
در ضمن، عطر و بوي دل‌انگيز و اشتهاآور اين غذا به جهت وجود گشنيز و ليمو عماني در آن است.
 

? مواد لازم:
 

گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
لپه، 200 گرم
پياز، 2 عدد متوسط
تخم‌مرغ، 2 عدد
گشنيز پاک‌شده، 500 گرم
ليمو عماني، 6 عدد
آرد سفيد، يک قاشق سوپ‌خوري
روغن مايع به مقدار لازم براي سرخ‌کردن
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان کافي

? طرز تهيه:
 

1) ابتدا در يک قابلمه مقداري آب ريخته و لپه‌ها را پس از شستن، داخل آن بريزيد. قابلمه را روي شعله اجاق‌گاز به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت قرار دهيد تا لپه‌ها بپزند.
بعد از اين مدت، لپه‌هاي پخته‌شده را در سبدي ريخته و آب حاصل از پخت آن را در ظرف ديگري بريزيد و کنار بگذاريد.
2) يکي از پيازها را پوست کنده و بشوييد. گوشت چرخ‌کرده را با نصف يک عدد پياز، داخل دستگاه خردکن يا همان 3-2-1 بريزيد و اجازه دهيد که کاملا له شود.
پس از آن مخلوط له‌شده را به کاسه‌اي منتقل کنيد. حالا نصف ديگر پياز را با لپه پخته‌شده در دستگاه بريزيد و آن را نيز له کنيد. سپس مخلوط له‌شده پياز و لپه را به گوشت و پياز داخل کاسه اضافه کنيد و با دست خوب ورز دهيد.
پس از آن، با اضافه‌کردن نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم، مايه را مزه‌دار کنيد. حالا نوبت به تخم‌مرغ‌ها مي‌رسد؛ تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مايه اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. به اين ترتيب، مايه درست‌کردن کوفته‌ها آماده مي‌شود. [خواص تخم‌مرغ]
? نکته: اضافه‌کردن تخم‌مرغ به خاطر ايجاد چسبندگي در مواد و در نتيجه جلوگيري از وارفتن کوفته‌هاست.
3) در يک تابه متوسط مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس مخلوط گوشت و لپه آماده شده را به صورت کوفته‌هاي کوچک درآورده و داخل روغن سرخ کنيد.
? نکته: توجه داشته باشيد اندازه کوفته‌ها بايد کمي از گردو بزرگ‌تر باشد.
پس از اينکه تمام مخلوط گوشتي به کوفته‌هاي سرخ‌شده تبديل شد، آنها را کنار بگذاريد.
4) گشنيزهاي پاک‌شده را بشوييد و داخل سبدي بريزيد پس از اينکه آب اضافي‌شان خارج شد، آنها را خرد کنيد.
? نکته: گشنيزها نبايد به صورت ساتوري و ريز خرد شوند بلکه براي اين غذا گشنيزها بايد درشت‌تر باشند.
تابه کوچکي آماده کرده و مقداري روغن در آن بريزيد. تابه را روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود سپس گشنيز خردشده را در روغن تفت دهيد.
5) پياز دومي را نيز پس از پوست‌کندن، شسته و ريز خرد کنيد. سپس قابلمه متوسطي آماده کنيد و کمي روغن در آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود.
پياز خردشده را داخل روغن به قدري سرخ کنيد که طلايي‌رنگ شود. سپس يک قاشق آرد به آن بيفزاييد و با پيازداغ مخلوط کنيد تا آرد نيز کمي تفت داده شود.
پس از آن، آب لپه را با يک پيمانه آب به اين قابلمه اضافه کنيد. حالا ليمو عماني‌ها را شسته و داخل هرکدام با چنگال، چند سوراخ ايجاد کرده و در قابلمه بريزيد.
پس از آنکه آب جوشيد و ليمو عماني‌ها نيز داخل آن چند جوش زدند، گشنيز تفت‌داده شده را اضافه کنيد و بگذاريد 15 دقيقه حرارت ببيند سپس کوفته‌هاي سرخ شده را به مخلوط ليمو عماني و گشنيز افزوده و 4 تا 5دقيقه ديگر حرارت دهيد تا کوفته‌ها نيز بپزند. پس از اين مدت غذا آماده است.

 

منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image