جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ملکه خانه خود باشيد
-(7 Body) 
ملکه خانه خود باشيد
Visitor 494
Category: دنياي فن آوري
سحر و جادو لازم نيست. تنها رعايت چند راهکار پيش پا افتاده مي تواند شما را به همسري نمونه و آشپزخانه تان را به مکاني دلپذير تبديل کند.
آشپزخانه يکي از اتاق هاي محبوب خانم ها در خانه است که در عين حال مي تواند معدن جرم ها و باکتري هاي مضر باشد. غذاهاي فاسد، تخته هاي سبزي و گوشت خرد کن کثيف و روش هاي غلط شستشو باعث رشد ميکروب ها هستند. نگران نباشيد روش هايي براي مقابله با اين مشکلات پيشنهاد مي کنيم.

پخت و پز پاک:
 

موارد زير بسيار بديهي هستند اما معمولاً به آنها توجه نمي کنيم: قبل از آماده کردن مواد غذايي و پس از دست زدن به گوشت خام قرمز، مرغ، تخم مرغ يا مواد غذايي حتماً دست ها را با آب گرم و صابون بشوييد. شستن دست ها به خصوص در هنگام استفاده از چند نوع ماده غذايي مثل خرد کردن گوشت و سپس سبزيجات بسيار مهم است.
دست ها را فقط با آب خالي نشوييد. حداقل 20 ثانيه دو دست را تا مچ، لاي انگشتان و زير ناخن ها را با آب گرم و صابون به خوبي بشوييد. مي توانيد از صابون هاي آنتي باکتريال نيز استفاده کنيد و سپس دست ها را با دستمال کاغذي ضخيم خشک کنيد.
از دو تخته جدا براي خرد کردن استفاده کنيد يکي براي انواع گوشت و مواد غذايي دريايي و ديگري براي غذاهاي حاضري مانند نان، ميوه و سبزيجات. استفاده از دو دستمال يا حوله مجزا يکي براي خشک کردن دست ها و ديگري براي پاک کردن سطح کابينت و گاز بسيار موثر است. هرگز قاشقي را که با آن غذا را هم مي زنيد وارد دهان نکنيد. آشغال هاي گوشت قرمز يا مرغ را سريع در بريزيد. بهتر است آنها را درون کيسه پلاستيکي ريخته و در آن را محکم ببنديد و در سطح زباله بياندازيد. مواد غذايي خام را زير شير آب گرم بشوييد و از صابون يا شوينده ديگر استفاده نکنيد. چون يک لايه از سطح مواد را کاملاً از بين مي برد. براي ميوه و سبزيجات از مقدار بسيار کمي مايع شوينده مخصوص سبزيجات استفاده کنيد و هر جايي از ماده غذايي که تغيير رنگ داده را جدا کنيد و دور بريزيد.

مواد غذايي منابع لايزال آلودگي:
 

تخته هاي سبزي و گوشت خردکني، محل تجمع باکتري ها هستند چون معمولاً مشبک بوده و شستن آنها مشکل است. پس از هر بار استفاده آنها را با آب گرم و صابون بشوييد و با دستمال تميز يا دستگاه خشک کن به خوبي خشک کنيد.
مواد غذايي ريز و کوچک معمولاً ته ظرفشويي يا در لوله فاضلاب گير مي کنند و بستر مناسبي را براي رشد قارچ و باکتري ها فراهم مي کنند. بنابراين حداقل هر هفته يک بار يک قاشق ماده سفيد کننده و ضد عفوني کننده با يک ليتر آب را درون لوله ها بريزيد و يک دقيقه صبر کنيد سپس با آب سرد پرفشار آن را بشوييد.
حتماً قبل از درست کردن غذا روزنامه يا کاغذ باطله روي کابينت پهن کنيد و پس از پايان کار دور بريزيد.
منبع:http://www.khanevadeyema.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image