جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کالزونه( غذاي ايتاليايي)
-(1 Body) 
کالزونه( غذاي ايتاليايي)
Visitor 260
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
شکر/ نصف قاشق چاي خوري
آب ولرم/ 180 ميلي ليتر
آرد سفيد/ 300 گرم
شير/ يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
سوسيس يا کالباس/ 150 گرم
پياز خرد شده / يک عدد متوسط
سير خرد شده/ يک حبه
پنير موزارلا/ 100 گرم
مخمر/ به مقدار لازم
ريحان خرد شده/ يک قاشق غذاخوري
زيتون خرد شده/ 2 قاشق سوپ خوري
گوجه فرنگي خرد شده/ يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل/ به مقدار لازم

کالزونه( غذاي ايتاليايي)

طرز تهيه:
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يک دقيقه تفت مي دهيم. سپس گوجه فرنگي را اضافه کرده و بعد ريحان، سوسيس يا کالباس خرد شده و زيتون را به مواد اضافه مي کنيم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنک شود. مخمر، شکر و آب ولرم را داخل يک ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مکاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف ديگري مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه مي کنيم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يک ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و آن را پهن مي کنيم. دايره اي به قطر 25 سانتيمتر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد کالزونه پر کرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم. سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي کنيد و اطراف خمير را خوب با چنگال به هم مي فشاريم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي کنيم . در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد کرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم.
منبع: کوچه ما، شماره 9.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image