جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
6 راز شگرف دوست يابي
-(3 Body) 
6 راز شگرف دوست يابي
Visitor 421
Category: دنياي فن آوري
ديل کارن معتقد است که شما مي توانيد طي دو ماه، با توجه کردن به ديگران، دوستان بيشتري پيدا کنيد تا اين که در عرض دو سال بخواهيد توجه ديگران را به خود جلب کنيد. هر چند ديل سال 1955 از دنيا رفت، اما تحقيقات او در زمينه پيشرفت هاي فردي همچنان به حيات خود ادامه مي دهند.
يکي از آثار او با نام « قوانين دوست يابي و نحوه تأثيرگذاري سريع و آسان روي ديگران» براي نخستين بار سال 1937 به چاپ رسيد و تاکنون لقب پدر کتاب هاي « مهارت هاي زندگي» را به او اختصاص داده است. به دليل درک بالاي او از ماهيت وجودي بشر هنوز هم کتاب ها و مقالاتش از شهرت خاص خود برخوردار هستند. سخنان او آن قدر بر سر زبان ها افتاده که شايد برخي از افرادي که از اين عبارات استفاده مي کنند، به درستي نمي دانند ريشه آن، کتاب هاي ديل هستند.
در اين قسمت 6 اصل بنيادين براي جلب توجه ديگران نسبت به شما بيان مي شود. با رعايت اين 6 نکته مي توانيد کاري کنيد که سايرين شما را دوست داشته باشند:

1- خالصانه جذب آنها شويد:
 

همه ما افرادي را مشاهده کرده ايم که وانمود مي کنند جذب ما شده اند، اما يک حس دروني به ما مي گويد که اين عمل آنها صادقانه نيست. ما در ذهن خود روي اين قبيل افراد برچسب« حقه باز» مي زنيم. اما به راستي چگونه مي توان به صورت خالصانه به کسي علاقمند بود؟ با مطرح کردن پرسش هاي مختلف؛ ببينيد از انجام دادن چه کارهايي لذت مي برند و اصولاً چه کارهايي در زندگي خود انجام مي دهند. همه افراد دوست دارند در مورد خودشان حرف بزنند. به آنها اجازه دهيد که در مورد رؤياهاي شان با شما صحبت کنند.

2- لبخند:
 

در اين قسمت چيز زيادي براي گفتن وجود ندارد. زماني که با يک لبخند وارد اتاق مي شويد، مانند يک آهن ربا نظر سايرين را به خود جلب مي کنيد.

3- آنها را با اسم کوچک صدا کنيد:
 

توجه داشته باشيد نام هاي شخصي افراد براي آنها شيرين ترين و مهم ترين اصواتي هستند که به گوش شان مي رسند؛ درست مانند فيلم هاي رمانتيک قديم.

4- شنونده خوبي باشيد:
 

ديگران را تشويق کنيد که در مورد خودشان صحبت کنند. زماني که اين کار را با علاقه اي خالص و به طور جدي انجام مي دهيد، هيچ احساسي جز ارزشمندي و قدرت به فرد مقابل دست نخواهد داد. اين مورد يکي از خصوصيات اخلاقي برجسته در افرادي است که روابط اجتماعي موفقي دارند.

5- در مورد علايق فرد مقابل صحبت کنيد:
 

اين مورد هم روي اين امر تأکيد مي کند که براي گوش دادن به حرف هاي ديگران، وقت بگذاريد. اجازه دهيد تا موضوع اصلي بحث حول محور علايق شخصي آنها بچرخد. با اين کار به يک تفهيم دو جانبه مي رسيد که دوستي ميان شما را تقويت مي کند.

6- صادقانه کاري کنيد که احساس مهم بودن کند:
 

اگر اين کار را با خلوص دل انجام ندهيد، براي مدت زمان زيادي ادامه پيدا نخواهد کرد. دنبال خصوصيات مثبت اخلاقي ديگران باشيد و به عقايد، شيوه زندگي و اعتقادات آنها احترام بگذاريد. اين کار راحتي در مورد افرادي که علاقه اي به آنها نداريد نيز انجام دهيد. اين انعطاف پذيري بعدها ثمرات زيادي را براي شما به همراه خواهد داشت.
البته نکات 4 و 5 و 6 در اين متن به صورت مستقيم با نکته اول در ارتباط هستند. ديل به ما آموزش مي دهد هر کاري که از موضع دوستي و رفاقت انجام دهيم، تأثير مثبتي در زندگي ما مي گذارد. او با استفاده از حکايت زير منظور خود را توجيه مي کند:
يک روز خورشيد و باد در حال بحث بودند که کدام يک قوي تر هستند. باد به يک مرد سالخورده اشاره کرد و گفت:« هر کس قوي تر است، بايد کاري کند که کت اين مرد از تنش درآيد.» سپس زوزه کشان شروع به وزيدن کرد. پيرمرد بيش از هر زمان به کتش چسبيده بود. باد هر قدر بيشتر به وزش ادامه مي داد، او هم کتش را محکم تر بغل مي گرفت، تا اين که خسته شد و کنار رفت. خورشيد به ميان آسمان آمد و با درخشندگي تمام شروع به تابيدن کرد. خيلي زودمرد احساس گرما کرد، دستي به پيشاني اش کشيد و کتش را در آورد.
منبع:کوچه ما، شماره 9.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image